Aranıza Ankara'dan katılıyorum. Yaklaşık 20 senedir amatör balık avcılığı yapıyorum. 34 yaşındayım. Turna, tatlı su kefali, alabalık avlarına gidiyorum. Önceleri sazan'a da gidiyordum ama artık buralarda pek kalmadı. Paylaşımlarımızın sürekli olması dileğiyle herkese RASTGELSİN.
Sayın Avcı Hoş geldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim. Arkadaşlar,Gürsel bey sazan konusunda ustaların ustasıdır,bilgisi ve tecrübesi tartışılmaz. Ayrıca turna avında çok şanslı,tabi kefal balığındada trofe sini şimdiye kadar kimse geçemedi. Gürsel AVCI, Rastgelsin.
Sennur hanım, burası da amatör balıkçılığa emek vermiş, gönül vermiş kişilerin paylaşım platformu. Bende kendi halinde bir amatör balıkçı olduğum için buradayım. Nazik "hoşgeldin" mesajları için size ve diğer balıkçı dostlara teşekkür ediyorum. Saygın Güven'e de bir çift sözüm olacak. Sağolsun beni onere etmiş. Ama, ben sazan balığı tutmayalı uzun zaman oldu, ki benden çok çok daha iyi sazan avcıları var. Kefal konusunda da benden daha büyük tutanların resimlerini gördüm. Ancak rapor ve resimlerin yayınlanması bağlamında şu an için kefal trofesinde benim adım geçiyor. Tekrar teşekkür ediyorum, paylaşımların sürekli olması ümidiyle, herkese RASTGELSİN.
Hoşgeldin Gürsel Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.