Merhaba aranıza yeni katıldım, acemi bir balıkçıyım. denizde henüz hiç balık tutmadım şu ana kadar hep tatlı suda balık tuttum. onlarda hatırı sayılır balıklar değildi. o kadar hevesliyimki anlatamam. ama balık tutmanın inceliklerini bilmiyorum. umarım deneyimli üyeler sayesinde bilgi edinirim. saygılar
aramiza hos geldin, balikcilik hakkinda sitede genis malumat var önce iyi bir okuma stresine gir sonra rahatla, güzel bir takim al ve rasgele diyelim))))
Aramıza hoşgeldin.Öncelikle forum kısmını okumanı sonra deneyimli arkadaşlara sormanı tafsiye ederim.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Forumda fazlasıyla faydalı bilgiler var. boş vakit buldukça okuyorum ve zamanla merak ettiklerimi sizlerle paylaşacağım.
Teşekkürler Alper bey. Aradığım cevapları bulacağımdan eminim fakat, balık tutmaktan ve balık tutma malzemelerinden kesinlikle hiç birşey anlamıyorum. Sadece balık tutmak için inanılmaz hevesliyim.
Olur olur. Önemli olan hevesli olmak. E oda sizde var. Bizde bu işi sonradan öğrendik. Şimdide kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz burada...