Çok uzun süredir bu siteyi yakından takip etmekteydim. Artık daha fazla dayanamayarak balık tutma sevdalısı ama bir o kadar da amatör olan beni de siz sevgili usta balık avcıları aralarına kabul ederse çok sevinirim. Adım Suha ATAOL. Yaşım 33. 5 yıllık evliyim. Ankara'da bir özel şirkette İhracat Sorumlusu olarak çalışmaktayım ve ikamet yerim Ankara. Fırsat oldukça arkadaşlarımla balık tutmaya gitmek en zevk aldığım hobilerimden biri. Ama malesef kayda değer bir balık tutmayı malesef henüz beceremedim. Umarım siz ustalarımdan bir şeyler öğrenerek bunu başarırım. Herkese saygı ve sevgilerimle.
sende hoşgeldin arkadaşım. bende daha yeni kayıt oldum ve en az senin kadar acemiyim. umarım forumdan faydalanırız
aramıza hoşgeldin... iyi vakit geçirmeni diler ve sormak istediklerini daima sormanı dilerim ki bizde bişeyler kapalım ustalarımızdan RAstgele
Çok teşekkür ederim hepinize. size sormak, öğrenmek istediğim hususlarda biraz aceleci davranmış gibi görüneceğim ama eşimle birlikte bu haftasonu 2 günlüğüne Akçakoca'ya gitme gibi bir durumumuz var. Gitmişken biraz da acemiliği atma adına olta sallama niyetim var. Benim çok fazla bu konu ile ilgili malzemem malesef yok. Sizinde yardımlarınızla güzel, kullanışlı takımlar hazırlama düşüncesindeyim. Orta sınıf bir kamış, yine orta sınıf bir makara, iki tane kasnak, bir kaç tane sahte ... Sizlerden ricam bu mevsimde Akçakoca'da hangi balığa olta sallayabilirim ? Bunun için ne tür malzemelere ihtiyacım olabilir ? Bu konularda bana biraz yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olurum ... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ... Herkese iyi günler dilerim... Saygılarımla ...
selam süha bey.ankaradan cevap vermek biraz zor olsada.akçakocada limanda teknesi duran ankaralı bir arkadaşımın söylediklerine göre.bu aralar çapari iş yapıyor . oda istavrit için ...çapariyi oradan temin etmeniz mümkün. limanda size çok yardımcı olacaklar var.diğer bilgileri balık konusunda yani -yine oradan alabilirsiniz.olta ve kamış vs. size siteden arkadaşlar yardımcı olacaklardır sanırım.saygılarımla.
Çok teşekkürler Mehmet Bey yardımınız için ... Umarım kayda değer istavrit çekerim ve burada sizlerle paylaşırım