Herkese selam. Ben Ankarada yaşıyorum. Özel bir dersanede matematik hocasıyım. Son aylarda balık avcılığına merak sardım. 3,5 m lik makaralı bir oltam var başkada birşeyim yok (ne tecrübe, ne de balığa birlikte gidecek kanka). Son iki haftadır Ankara gölbaşında sazan avlamaya gittim ama elde var sıfır. İnşallah buradaki arkadaşlardan iyi tavsiyeler alacağım. Kendinize iyi bakın...
mrh; tüm avcı arkadaşlara selamlar.. ayrıcada sezonda bol avlar..rastgele.. ben yeni başladım olta balıkçılıgına ilk günde 12 tane zargana ile başladık vede merak gittikçe arttı her avcıyla konuşuyorum sahilde ögrenmek için nette de her siteyi ziyaret ediyorum ögrenmek için paylaşmak ve de ögrenmek en önemli amacım emekliyim herkese selamlar.. şimdi de didimdeyim..
Hoşgeldin Sinan abi . Ankara'lı bir balıkçı daha katıldı aramıza Sende hoşgeldin Ünver abi zarganaları Mavişehir' demi tuttun
Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz aradığınız soruların cevaplarını site içerisinde bulabilirsiniz oltanızda hep büyük balıklar olsun rastgele