herkese selam ismim mehmet 21yaşındayım kocaelinde yaşıyıyorum hayatımda 1-2 kez balık tutmaya çalıştım ondada başarısız oldum ve şimdi içimde bi balık sevdası başladı sizler sayesinde daha fazla bilgi sahibi olmayı ümid edioyorum...herkese keyifli forumlar
mehmet hoşgeldin, aradığın tüm bilgileri bulabileceğin bir platformun üyesi oldun, keyifli paylaşımlar dilerim
hoşgeldin Mehmet ben de siteye yeni üye oldum ve harika bilgiler var hiç balık merakın olmasa bile insanı bir balık sevdası saracak .Arkadaşlar tüm deneyim ve bilgilerini çömertce sunuyorlar aradığın her şeyi bulacagına emınım.
herkese selam ================================================================================ herkese selam ismim mehmet 21yaşındayım kocaelinde yaşıyıyorum hayatımda 1-2 kez balık tutmaya çalıştım ondada başarısız oldum ve şimdi içimde bi balık sevdası başladı sizler sayesinde daha fazla bilgi sahibi olmayı ümid edioyorum...herkese keyifli forumlar Hoşgeldin, Herkez için bir ilk vardır, umarım kalıcı olur, zamanla herşey hallolur, gün gelir, bakarsın boynuz kulağı bile geçer, Kocaelinin neresindensin? balığa gidebildinizmi? haberini heyecanla bekliyoruz, Selamlar, Sevgiler, ...RASTGELE...
Aramıza hosgeldın mehmet umarım aradıgın tum bılgılerı bulabılırsın içindeki balık sevdasını koreltme cok guzel bır spor Saygılarımla..