Aranıza yeni katıldım balıkçılığa dair hiçbir bilgim ve tecrübem yok ama öğrenebildiğim kadar bir şeyler yapmak istiyorum. Set olta almayı düşünüyorum ne almalıyım ? BİM'de satılan olta işimi görür mü ? Yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle foruma hoş geldin Onur kardeşim. Forumdaki ana başlıkları okuduğunu farz ediyorum ve sana şunu sormak istiyorum; balık tutma disiplinlerinden hangisi yapmak istiyorsun ? Spin - Surf - Jig vs. ? Buna bir karar ver ve bütçe limitinide söylersen tadından yenmez Sanırım İstanbul'da avlanacaksın. İstanbullu abilerimiz sana fazlasıyla yardımcı olacaktır. Ben sadece makine ve kamış önerebilirim onlar ise çok daha fazlası Tekrar hoş geldin
Ne şekilde nerede hangi türün avını yapmak istiyorsun ve ayırdığın bütçe nedir? öncelikle bunları bilirsek çok daha iyi yardımcı olabiliriz..
Hoşgeldiniz.Forumun teknik konuları içeren bölümlerine göz atarsanız her gün yeni bir şeyler öğreneceğinize emin olabilirsiniz.Şimdiden keyifli avlar diliyorum
BU HEP BÖYLE BAŞLAR, BALIK OLAN YERDE MERAK ETME BİM OLTASIDA İŞ GÖRÜR AL VE BİZİM DUNYAMIZA GİR, 30 TL NASILSA