Sevgili Arkadaşlar 23/11/1968 istanbul doğumluyum. Tekstil Mühendisiyim. Çocukluk yıllarımı Heybeliada' da geçirmiş olmamdan dolayı Amatör balıkçılığın hayatımda herzaman vazgeçilmez bir yeri olmuştur. Avcılar ve çevresi avlaklarda halihazırda yemli yemsiz muhtelif amatör avlarım devam etmektedir. bölgeye yakın amatör ruhlu balıkçı arkadaşlarımla tanışıp birlikte av yapmak isterim. bu vesile ile iyi haberlerinizi bekler. Hepimize bol ve bereketli avlar dilerim. Rastgele. Saygılarımla, Burak KANRAreeling
değerli arkadaşım öncelikle hoş geldin derim yazın ilgimi çekti zira doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı ve bende heybeliadada yıllarca balık yakaladım,iskeleden mavi izmarit,kefal( seçkin ağbi vardı kefalci),futbol sahası ve sahilden ispari hamur ile mendirekten çinekop ve su gemisinden istavrit zargana,ben yazları gelirdim ve lozan zaferi,gemici kaynağı ve bahriyelişükrü bey sokaklarında oturdum o yıllarda akşamları kuyrukaltı yapardık saz kamışla neyse fazla lafı uzatmayayım tekrar meraba..