Öncelikle herkese merhabalar. Adım Selman, İstanbul'da yaşıyorum ve öğrenciyim.Ben bu siteyi keşfettiğimde 'vay anasını be ne kadar teknik varmış, insanlar neler biliyormuş ' dedim ve bir de baktım ki siteyi düzenli takip eder olmuşum.Ustaların, acemilerin balık tutmak güdüsüyle bir araya gelip aynı sanal ortamı paylaşmaları beni epey etkiledi doğrusu.E dedim bu insanlarla ortak noktamız bir olduğuna göre ben neden buralarda takılmayayım Umarım kötü etmemişimdir Öğreteceklerim çok olmasa da edindiğim izlenim sizin anlatmaktan zevk aldığınız yönünde. O yüzden bu sitede öğrenebileceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Dilerim balık tutkusu ortak paydamızda iyi anlaşırız. Tekrar selamlar herkese. Saygılar...
Aramıza hoşgeldin selman kardeşim aradığını fazlası ile bulacağından hiç şüphen ve kuşkun olmasın burada en önemli olan şey saygı ve sevgi dir.. Bunları aksatmadığın sürece her zaman istediğin bilgiyi ve yardımı inan sana yemin ediyorum dibine kadar alabilirsin .... Gün gelecekki bu ortamı ailenden bile ayıramayacaksın o derece sıcak bir ortam ve paylaşım ağıdır Tanışacağın insanlar birlikte org yaptığın insanlar bir müddet sonra sanki yıllardır tanıyormuş izlenimi yaratacak sende ve kendini burada olduğundan dolayı çok şanslı hissedeceksin.. Doğru yerdesin Selman kardeşim aramıza hoş geldin.. Rast Gelsin kardeşim !!!