öncelikle bütün arkadaslara rastgele sitenizi gördükten sonra tam bana göre dedigim bir paylasım yeri,gercekten bana oldukca yararlı olacak bilgiler var,tabi kendime göre olan methodları da sizlerle paylasmak bana zevk verir.ben balıkesirliyim fakat izmirde üniversitede okuyorum,yazlarımı edremit körfezinde altınolukta geciriyorum ve genelde orda avlanıyorum.daha cok zıpkın avcılıgına merakım var yaklasık 10 senedir zıpkın avcılıgı yapıyorum ama bu sıralar olta balıkcılıgına da cok merak saldım.sonucta bu bir tutku ve her parcasından yararlanmak gerekir diye düsündüm kısları da izmirde olta balıkcılıgı nerde nasıl yapılır hic bilmiyorum ama önümüzdeki kış icin oldukca vaktimi ayırmak istiyorum,tabi forumdaki arkadaslar da bana nerlerde nasıl avlanacagım hakkında bilgilerini paylasırlarsa sevinirim...neyse cok uzattım galiba herkese tekrar merhabalar
Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Uzun bir anlatım yapmışsınız ama tanışma konularında arkadaşlarımız kendilerini ne kadar anlatırlarsa, bizler de yeni arkadaşlarımızı o kadar iyi tanıma şansına sahip oluyoruz. Bunun için teşekkür ederiz. Bir de ricam olacak sizden. Sitede w harfini kullanmıyoruz. W harfinin kullanıldığı mesajlar görüldükçe düzeltiliyor ya da mesajlar siliniyor. Bu konuda hassasiyet gösterirseniz seviniriz. Şimdiden teşekkür eder, keyifli paylaşımlar dilerim.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz... Burada her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.... Buraya üye olduktan sonra 6-7 senedir avlanmama rağmen ne kadar eksik olduğumu ve hatta hiç birşey bilmediğimi anladım... İzmirli olarak size keyifli paylaşımlar dilerim...
Öncelikle aramıza hoşgeldin Alp.Bende Balıksirde yaşıyorum ve ilimizin deniz avantajlarını üst seviyede kullanmaya çalışıyorum.Özellikle olta olmak üzere dalışda çok sevdiğim bir hobidir