Ne ümitlerle başladım şu balık sevdasına tek tutabildiğim izmarit zaten onlarıda ben tutamıyorum kendileri oltaya takılıyorlar Nasıl tutulur nasıl yapılır derken buldum bu forumu bir dahada ayrılamadım hergün burdayım.Sizin fotograflarınızı gördükce yerimde duramaz oldum.İnşallah bende sizler gibi usta balıkçı olacağım sayenizde ve yaplaştıklarınzla. Çanakkale'den sevgiler.
Aramıa hoş geldin.İnan aynen senin gibi bir mesaj yazmıştım.Tek tuttuğum istavritti.Ama şimdi tecrübelendik.Sen de zamanla aynen böyle tecrübelenecek ve burada tecrübelerini aktaracaksın.
ismail kardeşim hoşgeldin hiç bir zaman balık avında umutsuzluğa kapılmamak gerek önemli olan sadece sabır bu sitede çok faydalı bilgiler var takip edersen mutlaka rastgelecektir..hoşçakal
Merhaba İsmail, aramıza hoşgeldin. Çanakkale'den katılan yeni bir arkadaşımız daha var, belki av arkadaşı olursunuz. Keyifli paylaşımlar dilerim...
İsmail kardeş aramıza hoşgeldin, burada tecrübelerini bizimle paylaşam çok değerli üstadlarımız var, biraz sabır ve paylaşımlardan edineceğin dersler doğrultusunda tecrübelerin arttıkça inşallah sen de güzel raporlarını keyifle yazarsın... Keyifli paylaşımlar
Hoş geldin İsmail. Merak etme en iyi avını kimse yapamayacak çünkü en iyi avımız daha yapılamamış olandır. hahaha Burdan birşeyler öğrendikçe geliştiriyoruz kendimizi işte