Siteye yeni üye oldum 2 sene önce başladı merakım ama bu güneymiş olta takımı alıp balıga çıkmak daha bi tecrübem yok ama onundan üstesinden gelirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum Bütün balık sevdalılarının sezonu hayırlı olsun Rastgele
aramıza hoş geldiniz, daha fazla keyifli paylaşımda bulunabilmek amacıyla imza ayarlarınızı yaparsanız seviniriz,
Ersin hoşgeldin abicim.İstanbul da balıkçılığı uygulamalı öğreneceğin çok imkan var.Git ustaları seyret sahilde bak gör sor öğren emi.Sonra forumu güzelcene oku öğren.Öyle armut piş ağzıma düş yok.Ne demişler bana balık vereceğine balık tutmasını öğret.Ha sonra balıkavı.net ailesi seni kucakladığı gibi, bilmediklerinide öğrenmeni sağlar.
Hoşbulduk okumayı öğrenmeyi severim çabuk öğrenirim yakında balina bile yakalarım ben bu gazla herkese hayırlı pazarlar
Ersin aramıza hoş geldin,keyifli paylaşımlar Gürcan Kardeşimin dediğini yaparsan foruma hemen raporlarını paylaşırsın Sanada rastgele. Ha bu Arada Unutmadan söyleyeyim...40 gün taban eti 1 gün av eti
sağol abi bu heyecan kaybolmadı vakit kaybetmeden arge yaptım pazar günü ilk avıma çıktım sağolsun beykozda balık tutan bi abimizle tanıştım olta nasıl sallanır gibi bir çok şey öğretti ondan sonra aldığım takımları gün yüzüne çıkardım biraz zaaiyat oldu (sağlık açısından değil) acemiliğinde verdiği etkiyle akşama doğru evin yolunu tuttum ilk gün 1 istavrit tuttum ee öğrenecek o kadar çok şey varki allah izin verirse bu hafta sonuda beraber buluşup avlanıcaz . Dediğim gibi ben bu gazla Balina bile yakalrım ileride . Sizlerden öğreneceğim o kadar çok şey varki Rastgele