merhaba ben ist.k.çekmece kanaryadayım çok uzun zamandır balığa gitmiyorum dahaönce eminönü nden avcılar akadar değişik yerlerde avlandım artık sıkılmaya başlamıştım değişik yerlerde değişik balıklar avlamak istiyorum tabi imkanlar kısıtlı zaman sınırlı aklımdan geçen yer kayabaşı barajı.buraya ailecek gitmek piknik havasında balık tutmak istiyorum burda şusıralar hangi balık neyle tutulur limitleri nedir ,bildiklerinizi burdan paylaşmak istemezseniz ö.m.olarak paylaşırsanız beni çok sevindirirsiniz.son olarak orda aşırı köpek oluyor bikere 20 .30. kadarına yem oluyordumda köpek olmıyan bi tarafı varmı. gerçekten ama gerçekten paylaşacağınız bilgiler benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim.selamlar saygılar....
Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar.Sirkülerle ilgili bilgiye sitede arama yaparak ulaşabilirsin. Köpek kovucu aletler var bi bak istersen.
Özgür, hoşgeldin Keyifli paylaşımlar, Yazının köpekle ilgili kısmını okurken güldüm , bende çok korkarım, hatta bir levrek avlağı var ve o avlak yolunun başında köpek kulübesi var, oradan bile geçmiyorum
evde beslediğim belçika kurdumdan tecrübe ettiğim kadarı ile kendilerine 'it' yerine köpek denmesini tercih ediyorlar
abi mesajını aldım ama bende çok köpek baktım ayıptır söylemesi bi dişi köpeğim vardı pıtır pıtır yavruluyordu kendine ait olan iyide işte bulundukları yerde [baraj,göl,kenarları]terörist kesiliyor bunlar]buarada hani olurda seninkiyle yollarımız kesişirse ona demedim ha o ayrı köpüş.
buarada kayabaşı,şamlar,sazlıbosna.aynı yer oluyor galiba burayla ilgili bilgi verebilecek birilerinin olduğunu düşünüyorum yardımlarınızı tekniklerinizi bekliyorum saygılar.selamlar...
hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim... köpek dediniz de; lokantacı bir arkadaşım geldi aklıma....
selam Merhaba, Adana'dan yeni üyeyim. Uzun zamandır deniz balıkçılı konusunda meraklı ve amatör olarak uğraşıyorum. Bildiklerimi sizlerle paylaşmak, bilmediklerimi sizlerden öğrenmek için burdayım. Herkese selam ve saygılarımı sunarım.
hoşgeldin fatsel yenikonu aç yazan yerden bir başlık atarsan eminim sanada hoşgeldin diyen çok olucaktır.keyifli avlar.