herkese selamlar.ismim davut çankırılıyım , istanbulda oturuyorum ümraniyede. önceleri barajda takılıyordum hem orman havası hemde balık tutabilmek amacıyla ilk deneyimlerimide barajda aldım artık baraj kesmemeye başlayınca üsküdara açılalım dedim arkadaşlarla.ancak acemiliğimiz hemen kendini gösteriyor.bende formunuzu takip ediyorum bilgi edinebilmek amacıyla.forumdaki usta balıkçı abiler ve kardeşlerimizin katkılarından dolayı teşekkür ediyorum baya bilgi ediniyorum sayenizde.herkese bilgileri ve tecrübeleriyle bizlere yardımcı oldukları için teşekkür ederim.
Davut kardeşim aramıza hoş geldin.Keyifli paylaşımlar dilerim. Bu arada nick' in orjinali zülbicadeyn olmayacak mı (çift çuvallı adam)
teşekkür ederim abi her ikinizede.hoşbulduk.nikimin orjinali konusunda uzun zaman önce yazılışını çok araştırdım her yerde değişik yazılışlar çıkdı bende bunu tercih ettim,böle kullanıyorum. çift çucallı adam deilde iki çul sahibi adam manası hz zulbucadeyn
Hoşgeldin; Kendine çok güzel bir nic bulmuşsun, dilerim senin ve bizlerinde gideceği yer aynı yer olsun, Selam, Saygı ve Dualarımla...İğnen balıksız kalmasın...