Aranıza Nevşehirden katılıyorum. Birçoğunuz gibi balık hastayım Çok güzel avlarımız olur ama pek rapor yayınlamam. İnternette sadece birkaç sitede rapor yayınlamıştım. Sitedeki sudak ve yayınları görünce "Benim neyim eskik " dedim, yayınlamaya karar verdim. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünde, il bilgisayar koordinatörü olarak görev yapıyorum. Burada daha çok Sudak ve Yayın avlarımız olur. Rekorlarım 13 kilo YAYIN 6,5 Kg. Sudak 5 kg. Sazan Herkese rastgele...
Tabi ya neyiniz eksik sizde yayınlayın bizde bakıp gözlerimizi şenlendirelim değilmi Osman bey Hoşgeldiniz ,keyifli paylaşımlar dilerim,rastgele..
Hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim , sizin gibi birini bekliyordum bende , şu site ramazandan sonra Eyll de bi hareketlensinde bakalım.. Yanlış anlamazsanız acaba eski avlardan görüntüleriniz varmı , biraz gözümüz açılsında
hoş geldin kardeş,sudak balığını da bayağı özlemişim,bizim oralarda dişli balık diyorlardı bunun adına,çocukluk dönemimde baraj köyünün adamları şehir merkezine getirip el arabalarnda satarlardı bu balığı