Degerli Balikavi.net uyeleri;ONCELIKLE HERKESE SAYGI VE SEVGILER araniza bugun katildim yakalsik 3 senedir siteyi ve ulasabildigim tum rapor ve forumlari takip etmeye calistim.Sicak,saydam ve seviyeli bir ortamda olacagima cok mutluyum.Sizlerden cok sey ogrenecegime eminim. 1985 yazinda ilk kamisli oltamla tanistim(babam karne hediyesi olarak almisti gerci ogun bugun universite sonuna kadar sinifi hic direk gecemedik ben cok mutluydum ama babamin hala bile terddutleri vardir sanirim gecen zaman icinde balik tutma zevki vazgecilmez oldu. Gerci son 4/5 sendir eski hizlada olmasa bile yinede firsat yaratmaya calisiyorum.Gerci gidemedigim zamanlarda sizlerin raporlarini okuyup bu zevkimi tatmin etmeye calisiyorum.Lafi fazla uzatmadan Herkese yeniden MERHABA SELAM VE SAYGILARIMLA Lutfen yanlislarimi duzeltin, anlayisiniza simdiden tesekkurler.
Tesekkur ederim Ertan Bey,simdiden icim isindi (ilk mesajimi aldim) Gercekten iyi bir karar oldugunu dusunuyorum.
Hoşgeldiniz Adem Bey. Bu forum içi sizinle benzer heyecan ve hislerle dolu binlerce üyenin paylaşım yeridir. Keyifli paylaşımlar dilerim.