ismim volkan. antalyada yaşıyorum fakat şuan eğitim sebebiyle kıbrıstayım, üniversite öğrencisiyim. küçüklüğümden beri balık tutmayı çok severim fakat eğitim, iş güç, hayat şartları gibi sebeplerden dolayı en son yaklaşık 12 yaşımda balık tuttuğumu hatırlıyorum. 1,5 ay önce yine balık sevdam depreşti yatağın altından çıkardım eski takımları 2-3 saat olta salladım. bugüne kadar ara verdiğime pişman oldum ve tekrar bu hobimi devam ettirmeye karar verdim. 1 aydırda internet üzerinden bu siteyi takip ediyorum ve bugün aranıza katılmaya karar verdim. gerçekten çok yararlı bilgiler içeriyor yazan herkesin eline sağlık. herkese selamlar...
Bir beklersin, iki beklersin, üç bek... gelen-giden olmaz. Ha gelmişsin, ha gelmemişsin. Üye olmanın heyecanı bir anda puf olur; azcık burukluk, azcık sitem, azcık küslük. Sonra yeniden beklersin, istersin ki cümbür cemaat, hoşgeldin ne iyi ettin de geldin birader desin ama, piyasa düşük çıkınca azcık moral çöküntüsü azcık da sabırsızlık birbirine dolanır. İlk birkaç gün gözün hep yeni açtığın konuya gider ilkin, kim ne yazmış diye bakmak istersin. Sonra-sonra alışırsın, ilk heyecan kaybolur, artık aileden biri olduğuna iyice ısınırsın. Arada bir konulara dalmak istersin sonra bir hafif çekince ile vazgeçersin. Ardından bir daha ve bu böyle sürer bir zaman. Akabinde hoşgeldin deme süreci başlar. Her gelene merhaba, ben de yeni üyeyim demek ayrı bir lezzet olur, bir zaman da bunu yaşarsın. Soooonra nasıl olursa olur, bir de bakarsın... Bundan sonrası yol ayrımı; ya devam, yahut tamam. Volkan hoşgeldin.
Hocam Psikanaliz deme zira ucu Fıroyda gider. Ondan da cinselliğe gider, ondan da... Yahu hocam başka işin yok mu Allahısen, esti işte öylesine yazdım. Ne derin ma'nalar çıkarıverdin?
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Önce arkeoloji, sonra da Maden Yüksek okulunda okumuş bir arkadaşımız olur kendisi. Psikanalizle aynı şey sayılır. Habire deşeliyor yani.
Eh işte, al birini vur ötekine. Fotoların mailine ulaştı bu arada bilgin olsun. Volkan'ın konusundan da çık artık, kovulacağız sonunda.
Volkan benim canım-ciğerim. Hoşgeldin diyen sayılı kişilerden biriyim, kovmaz, sanmıyorum. Gemaile gönderildiyse, yandı gülüm keten helva. Gönderildiğini tahminen bu sabah bakmak istedim, kullanıcı adımı bilem hatırlayamadım. Denemelerim sonuçsuz kaldı. "balliborek.ak" mıy dı neydi? Kopya çekmiş olayım bari. Şifremi deneyerek bulurum da?
Kusura bakmayın muhabbetinizi bölüyorum ama hihi hihi hihi , Volkan hoşgeldin,keyifli paylaşımlar dilerim...
teşekkür ediyorum, hoşbuldum ne kadar sıcak bir ortam burası yahu dün misafirdim bugün evsahibi oldum sanki
hemşerim aramıza hoşgeldin bende kıbrıs odtü de okuyordum bu sene başı dondurdum side de oturuyorum inşallah birgün beraber av yaparız not= antalyadan balıkçı çoktur bu sitede ama malum turizm sezonu açıldığı içinn yavaş yavaş sıık girememeye başladık