Bütün Amatör Balıkçılara Merhaba; Bundan 5 ay önce Silivri’deki yazlığımızda deniz kenarına giderken dayımın elime mantara sarılmış bir misina vererek “Al bunu at belki balık tutarsın” demesiyle bendeki amatör balıkçılık sevdası başlamış oldu. O gün o attığım oltaya her atışımda balık vurduğunu hissetmeme rağmen sadece 1 tane mırmır balığı yakalayabilmiştim ama bu bana balık sevdasını aşılamaya yetmişti. İstanbul’a döner dönmez kendime acemlik evresinde faydalanacağım ucuzundan bir kamış ve makine aldım hemen. Yanında bir sürü malzemede gelmişti ama neyin nerde nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu. O hevesle ilk pazar günü, benim için en uygun yer olan Kalender Orduevi’nin oraya gittim. Baktım herkes çapari atıyor bende çapari bağlamaya karar verdim ama nasıl bağlanacağını bile bilmeyecek kadar acemiydim, neyse ki hemen yanımdaki bankta oturan balık tutmaya gelmiş bir amca yardımıma yetişti, benim için bağladı çapariyi ve kurşunu. O gün orda hiç balık tutamadım, zaten amcada balık olmadığını söylemişti ama en azından olta atmayı biraz kavradım, o bile zevkliydi benim için. O günden sonra bu forumu keşfettim. Başta engin bilgilerini kafamın bi köşesine yazdığım Vedat Abayoğlu olmak üzere burada bilgilerini paylaşan bütün değerli amatör balıkçı dostlara çok teşekkür etmek istiyorum, sayenizde çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Sizlerin sayesinde bundan sonra alacağım nispeten daha iyi donanımlı yeni kamış ve makineyle birlikte kör acemiliğimi bir nebze atarak biraz daha ustalaşmayı amaçlıyorum. Burada bilgi ve raporlarını paylaşan herkese tekrar teşekkür ediyorum…
Hosgeldiniz Murat bey. Geçmiş olsun. Öldürmeyen bir hastalık bulaşmış size. Umarım her geçen gün avınız ve avdan aldığınız zevkiniz fibonacci sayıları gibi artar.
Teşekkür ederim Yavuz Bey; Dediğiniz gibi tam bir hastalık bu üstelik bulaşıcı da En yakın arkadaşımı da yanımda götürdüm ilk ava giderken, ikinci avda takım alıp öyle geldi
Teşekkürler Cemil, bulaşacaksa bu hastalık bulaşsın hastalığın güzeli olur mu derler ama oluyormuş demek
Hoş geldin Murat kardeşim. '' Aman doktor, canım doktor, derdime bir çare '' demiş hasta.:p Ne yazık ki henüz çaresi bulunmuş değil. Kısa süreliğine de olsa, tek geçici tedavi şekli, sıklıkla bol bol malzeme, ekipman almaktır. Bu, hastayı bir nebze geçici olarak rahatlatır. Uygulayın faydasını göreceksiniz. Tabii en kaliteli ilaçlar çok daha etkili oluyor.hihi hihi
murat bey hoşgeldiniz, balıkçılık böyle birşey, herşey ilk dokunuşla başlıyor, elimizden geldiğince seve seve yardım etmeye çalışırım. iyi forumlar
Teşekkürler Tevfik Abi, Forumda konulara esprili yaklaşımlarınızı takip ediyorum hep, yine espriyle karışık doğru bi tespit yapmışsınız. Şu anda geçici tedavi olarak bol malzeme alma safhasındayım inşallah ilaç alıcaz diye ipin ucunu kaçırmayız
Teşşkür ederim Hakan Bey, siz zaten farkında olmadan epey yardımcı oluyorsunuz yazdıklarınızla ama yinede arada bir başınızı ağrıtabilirim
Hoşgeldiniz murat bey, Sizin dikeygeçiş.org ile bir bağlantınız varmı yoksa kullanmış oldugunuz nick bir tesadüfmü?
hasta olmuşsun murat abicim ama kanserin bile çaresi varda ne tıp ne fizik nede bilim buna çare bulamadı bende 9 10 yaşlarında başladım 9 yıl oldu ama yok yakında sende yağmur yağsa olta atası gelenler kervanına karışıcaksın hastalığın geçmemiş olsun bol balıklı avlar