Biraz gecikmeli bi selam oldu ama affola üsküdarda ikamet ediyorum boş zaman oldumu bide balık istihbaratı oldumu doğru balığa kısa süre önce siteyi takip etmeye başladım ama dostluğa hayran kaldım gerçekten bol balıklı avlarda buluşmak dileğiyle
Hoşgeldin Safa, Kuleli'de çekilmiş avatar fotoğrafın çok iyi çıkmış, balıkları üzüm salkımı gibi dizmişsin maşallah bereketli avlar..
Hoş buldum bol balıklı günlerde buluşmak dileğiyle Hoş buldum Nedim abi bol balıklı raporlarda buluşuruz umarım Hoş buldum Ersin abi tüm üyelerin candanlığı ve paylaşımcılığı keyfime keyif katmış durumda.Teşekkür ederim. Teşekkür ederim hazır çapari kullanmamanın avantajından yararlandık sanırım biraz bol bereketli avlar dilerim...
Orhan abicim öncelikle saygılarımı iletiyorum hoşbuldum internet ortamındada olsa sizleri tanımak sizlerden birşeyler öğrenmek benim için bir zevk bol balıklı avlar diliyorum...
Çok teşekkürler Sefa kardeşim, ben daha ziyade tekne ile balık avlarım, eğer bir gün gelir tekne ile avlanmak istersen, inşallah ben de bu konuda sana yardımcı olurum. Sevgiler hoşça kal.