selamlar arkadaşlar öncelikle burada olmanın güzel tarafı bişeyler paylaşmak her kezin çeşitli yorumlarını okuyoruz ve okuduklarımızdan bir deneyim kazanıyoruz kazandıklarımızı ama uyguluyoruz ama uygulamıyoruz artık bu sizlerin bilecegi DENİZ diyoruz aklımıza ilk gelen mavi su dalga yosun ama bu güzelliği bizler katlediyoruz BALIK diyoruz limitinden fazla balık tutma standartından küçük balık tutma nesli tükenen balıkları filemize koyuyoruz arkadaşlar her şeyin bi sonu var onun için herkezi bilinçli yaşamaya , avlanmaya davet edelim buda bi nevi görevimiz.. saygılar.
Hoşgeldiniz öncelikle sanırım yeni katıldınız keyifli paylaşımlar keyifli avlar.Haklısınız ama artık içim rahatlamaya başlıyo eskilere göre bilinçli avcı sayımız arttı ben kendime bohçacı demeyi hiç düşünmemiştim ama bazı şeylerden sonra acı gerçek yüzünü gösterdi.Artık vicdanen de rahatım.Laflarımız uygulamaya geçmeli kesinlikle teşekkür ederim size ve tüm bilinçli saygıdeğer eli öpülesi avcılarımıza...
Hoşgeldiniz. Çanakkalenin neresindesiniz?. Gençlerin, denizlerimize dolayısıyla doğaya sahip çıkmaları çok sevindirici.