öncelikle böyle güzel bir site tasarlayan kıymetli arkadaşlara tebriklerimi sunmak isterim. ben armağan özer beykoz paşabahçede oturuyorum, çok uzun yıllardır boğazda her çeşit balık avını gerçekleştirdim ve devam etmekteyim. özellikle hayal kahvesi burunbahçe çubuklu civarında avlanırım . işim müsait olduğu için akşamları ve hafta sonları sürekli av yaparım , belli bir birikimim var ama siz değerli arkadaşların önerileride beni çok mutlu edecektir. görüşmek dileğiyle.
Aramıza hoşgeldiniz Armağan bey..Keyifli paylaşımlar dilerim Sizden Küçük bir ricam olacaka..Profiliniz kısmından girip İsim+yaş+nereden katıldığınız bilgilerini girerseniz sizi hem daha iyi tanır hemde hitaplarımızda kusur etmemiş oluruz.
slm slm arkadaşım bende yeni üye oldum senden bişey sorabilirmiyım ben nasıl av resimlerimi ekleyebilirim
slm herkese slm lar bende artık aranızdayım ama sizden bir5 şey rica edecem ben avraporlarımı vede resimlerimi nasıl ekleye bilirim siteye bilenler bana yardımcı olursa cok sevinirim
slm arkadaşlar mrb dostlar,bende yeni üyeyim,bilgilerinizi paylaşmak ve okumak çok güzel.hayatın bunca sıkıntısına karşı çok hayat verici birşey balık avcılığı ve oltanın ağırlığını hissetmek değeri biçilemez bir mutluluk.aranıza katılmak güzel.beş yıldır yeşilköy,avcılar daha çok galata,saray burnunda amatör olarak avlanıyorum.herkese selamlar güzel günler diliyorum.