Tüm balıkavı.net ailesine öncelikle içten selamlar, saygılar. sitenin sürekli olarak takipçisiyim aylardır fakat bir türlü üye olmak fırsat olmadı her nedense, bu paylaşım platformunda değerli ustalardan öğreneceklerim için sabırsızlanıyorum, bende işim ve hobim gereği profesyonel olarak fotoğrafçılık ile uğraşmaktayım, ve hem gezi ve kamp amaçlı hemde balık avı amaçlı turlarımdan elimden geldiği kadar fotoğraflar ve balık maceraları ile paylaşımlarda bulunmak isterim. Herkeze Rastgele, Keyifli ve sağlıklı günler dilerim.
Merhaba Serkan abi Umarım forumda keyifli vakit geçirirsiniz, güzel paylaşımlar yaparsınız.Hoşgeldiniz
Hoşbulduk.. Hoşbulduk Teşekkürler fırsatım oldukça toparlayıp paylaşacağım, Görüşmek üzere, selamlar..
Hoşgeldin Serkan abi...Seni aramızda görmek çok güzel...Keyifli paylaşımlar ve daha keyifli avlar dilerim
Tum ustalara, abılerıme ve kardeşlerıme selamlar. Adım ali. Muğla' nın Milas İlçesinde ıkamet etmekteyım. Kıyıdan ne kadar cok ugrassamda bır tane bıle levrek yakalayamamış bırı olarak kendımı tanıtmarak ısterım.