Sevgili Balikavi.net uyeleri, Uzun bir süredir bu siteye üye olmama rağmen daha önce hiç konu açmamış veya mesaj atmamıştım. Her ne kadar sizlerle tanışmış olmasam da neredeyse hepinizin tecrübelerinden bir fikir edinip yararlandım. Sitede kı büyük abilerimizin ve üstadlarımızn her zaman söylediği gibi galiba bu işte en önemli olan konu 'sabır' At-çek e uzun süredir merak sarmış olmama rağmen nerdeyse bu sene başına kadar elim boş dönmem çevremde alay konusu olmama neden olmuştu. Ama geçen kurban bayramında akyaka da galiba şansım döndü (şansım döndü dediğime bakıp aldanmayın gittiğim her avdan elim dolu dönmiyorum ama en azından evdekilere arada bir olsa da balık yedirmeye başladım) Yapmıs oldugum avlardan bır kac resim.... Canınızı sıktıysam ya da zamanınızı aldıysam kusura bakmayınız sadece forumlarda okudugumuz gibi forumlara üye olup sadece avlak peşinde koşturanlar gibi olduğumu hissettim. o yüzden hepinize merhaba demek istedim.
Gökhan kardeşim hoşgeldin sefa getirdin...Ne can sıkması olur mu öyle şey...Çok güzel balıklar tebrik ederim..Devamı gelir insallah
Hoş geldiniz.Güzel balıklar,tebrikler.Ben de iş dolayısı ile Muğla'dayım ve Akyaka'ya arasıra at-çek için gidiyorum.Levrek takibi her seferinde alıyorum fakat vuruş yok.Levrek için kullandığınız sahte veya silikonun marka ve modellerini paylaşırsanız sevinirim.Bol şanslar.RASTGELE...
Yusuf Bey merhaba, O gun akyaka merkezde ki balikci dukkanindan, klasik satilan 2 li 6.5 cm raglou sakal almistik, ikisi de beyazdi. Ama iskelede ki amcalar beyazlardan birini cikartip hava gunesli diye simli seffaf silikondan taktirdi ve ona atladi canavar. Tecrube ile sabit olsa gerek Baligi yakaladigim gun dikakt ettigim konu, ben eskiden zargana topu ile attigim zaman cok hizli cekerdim, orada ki herkes topla attiginda cok yavas cekiyordu ve ben de oyle yaptim. O gun bana soyledigi eger Azmak bulanik veya camurluysa beyaz raglou, eger hava gunesli ise seffaf simli olani kullan. (kusura bakmayin turkce karakterlerde bazen sorun yasayabiliyorum, is yerindeki bilgisayar ve klavyesi ingilizce.)