Ben Kocaeli Den Oğuz Araniza Katilali Bir Kaç Gün Oldu Amatör Balikçilik Için çok öncü Bir Site Hazirlayan Ve Içerikde Değerli Bilgileriniz Bizlerle Paylaşan Kicasasi Emeği Geçen Herkeze çok Teşekkürler.....
Otoyolun altımı üstümü, yada meydana yakınmısın. Ayrıca Derince limanının hemen sağındaki askeri alanın içindeki havuzumsu yerde hala dil balığı çıkıyormu.
Merhaba Oğuz YILDIRIM Arkadaşım Forumumuza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Saygı ve Sevgilerimle
otoyolun altında meydana yakın oturuyorum ... derince sahile en son geçen yaz gitmiştim öle bi duyum almadım ama dil balığı izmitin hemen hemen her kumluk sahilinde bulunuyor. siz buradamı oturuyorsunuz ... veya buralımısız....
hoş bulduk necmi abi... paylaşımlarınızı keyifle takip ediyoruz bereketli bir sezon geçirmen dileklerimle....
1990 a kadar Öğretmenler mahallesinin üst kısımındaki Fatih mahallesindeydim , hemen otoyolun üstü, hala sürekli oralara gidiyorum, eş dost ve akraba ziyaretleri vesilesiyle.Derince limanından çok güzel avlar yapmışlığım vardır.