Merhabalar arkadaşlar.Evet bende varım bu forumda artık.Uzun yıllardır balık tutmakla uğraşıyorum.Bu bi meslek değil bi aktivite benim için bir yaşam tarzı ailedeki herkes hastasıdır.Özellikle almanyadaki abim ustasıdır.Tabi ordaki balıklar çok farklı onlar balık değil canavar Adım serkan lakabım çakır İzmirde ikamet etmekteyim Doğrusu Vatan 54 Mekan 35 .BU AY SONUNDA 30 MART taki TEKNE ORGANİZASYONUNDA BENDE VARIM.BENİDE EKLEYİN.bana tavsiye eden en yakın dostum ve kardeşim ÖDEMİŞLİEFE ... Burda olmaktan çok mutluyum Forum süpperr .Gün geçtikçe benimde paylaşımlarım olucaktır.Genelde balıktayız Rastgele ...
Serkan kardeşim aramıza hoşgeldin.Keyifli paylaşımlar.. seni tekne org.'a ekledim..iletişim kısmından telefon numaranı bize ulaştırırsan seviniriz
Serkan kardeş aramıza hoşgeldin, foruma girişi çok güzel cümlelerle yapmışsın, inşallah tüm paylaşımlarını böyle neşeli ve keyifli yaparsın..rastgele
Hoşgeldin Çakır kardeş. İzmir ve çevresini ziyaret ettiğimiz dönemlerde bilgilerine ihtiyacımız olacak
mrb kenan sakarya nehri taştığında oluşan pamukovadaki göletlere oklama ve yayın balığı yakalamaya gidermisin hiç.Bende sakaryada 18 sene ikamet ettim.her haftasonu yaptığımız şey ilk önce sakarya nehrine gidip 1 saatte 200 ufak balık yakalayıp ordan göletlere gitmek idi...Ordaki oklama balığını birde bursada iznik gölündeki aynalı sazanları hiç unutamıyorum...