Herkeze selam.

Konu, 'Tanışalım' kısmında lockes tarafından paylaşıldı.

1. lockes

lockes Ersel

Öncelikle bu siteye üye olduğum ve faydalı bilgilerden yararlanacağım için çok mutluyum.Bilemiyorum ama sanırım aranızda en küçük benim, yaşım 16 bu durumda herkeze abi demem gerekiyor :rolleyes:. Fazla bilgim olmadığından bu siteyi tercih ettim; ne oltadan anlarım, ne makinesinden ne de takım hazırlamaktan.Sizlerin yardımlarıyla çok büyük bir bilgiye sahip olabileceğime inanıyorum.Arada bir abim , eniştem olmak üzere balık avına gidiyoruz malum Bursa'lıyız hem deniz hem tatlı su ama pek iyi sonuclar alamıyoruz desem yeridir.En son Ulubat Gölü'ne gittik acıkcası ben balığında değildim doğa olsun hava olsun yeter ancak orada gördüğüm açıkcası benı üzdü; hem çok pisti , ki bu sebeple pis kokuyordu balık alabilseydik bile yiyebileceğimi düşünemiyordum sadece Ulubat olduğunu düşünmüyorum kim bilir daha hangi göllerimiz akarsularımız bu durumda...Ben sizlere teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum.Sağlıcakla kalınız.:eek:

2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Aramıza hoşgeldin Ersel kardeşim :) maalesef bahsettiğin durum çoğu gölümüzde var.Elimizden geldiğince engel olmaya çalışmalıyız.Yavaş yavaş hepsinden biraz biraz anlamaya başlarsın,forumda ve su kıyısında vakit geçirdikçe..Rasgelsin,tekrar hoşgeldin.

3. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Hoşgeldin Ersel sizin gibi doğa dostu bir kardeşimizi aramızda görmek çok güzel..İstediklerini burada bulacaksın.:)

4. lockes

lockes Ersel

Teşekkür ederim Erdem abi hoşbulduk.

Ben burada aradıklarımı bulacağımdan şüphesizim Necmi abi :) En kısa zamanda yeni raporlarını bekliyoruz.

5. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Aramıza hoşgeldin Ersel. Senden küçük Emre kardeşimizde var . LapinCash.

6. modena

modena

abisi hoşgeldin...

7. lockes

lockes Ersel

Teşekkür ederim İsmail abi.Emre kardeşimlede tanışmak isterim.İyi forumlar .
    Hoşbulduk Turgay abi :)