Merhaba Ben İstanbul Sarıyerden Göksel öncelikle formunuz çok güzel ve ögretici bir forum olmus. balık avcılığına ufak yaştan beri oldum olası meraklıyım.bu yüzden forumumuzda değerli abilerim ve kardeşlerimden dahada çok şey öğreniceğimi sanıyorum.Tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. reeling
merabayın arkadaşlar ben Çorlu dan Emin, Hanoğlu Köyü göleti yapıldığından bu zamana değin turnacıyım. Bende işten dolayı meralardan ayrı kalmıştım. aranıza olmaktan mutluyum, bu turna sevdası adamı yoldan çıkartır.
tekrar tesk ederım ılgınız ıcın.sızlerden ılk once yarı profesyonel bır tatlı su balıkçısı olarak aklınızda olan ve denemıs oldugunuz sazan hamuru tarıfı ıstıyorum.nedense yaptıgım hamurların cogundan verım alamıyorum kıvam konusunda ozellıkle.tekrar tesk ederım
ağaçlı odayeri nde sazan avı yapabileceğim yerler yardım ***n..! abilerim kardeslerim 2 haftadır gidip geliyorum ama 15 cm lık ısraıl sazanlarını yakalayıp salmaktan basım dondu.baska gidebılecegım yerler varsa ***n yardım sezonu bole kapatıcam yoksa bu gıdısle( idk