Herkeze selamlar bn bursa-gemlikten katılıyorum fakat astlen mersin'liyim.Forumunuza katılma sebebim şu anki kullandığım yöntemlerden farklı olarak değişik av yöntemlerini yakından izlemek ve uygulamak amacındayım.Gördüğüm kadarıyla forumunuzda çok büyük üstadları bulunduruyorsunuz.Onlarında tecrübe ve fikirlerinden yararlanmak istediğim için katılmak istedim.umarım birbirimize yararlı bilgiler verebiliriz. müjdat abi'min altını çizdiği mevzulardan ilki ''sadece tesadüfen buldum '' kısmı imla hatasıdır .kayıt olurken tavsiye eden kısmına yazmam gereken cümleyi isim ksımına yazmışım.Hemen düzeltiyorum. 2. konu ise 117 kilo orkinos konusu bu konu hakkında en kısa zamanda resim vs. dökümanları sizlere temin edeceğim ADIM Doğu Murat Gözsüz fakat çektiğimiz resimler tab edildi fakat negatifleri bnde duruo eğer inanmayan yada farklı düşüncede olan abilerim üstadlarım olursa onlara bir şekilde yardımcı olabilecek kişileri de foruma katılması yönünden ikna edebilir ve katabilirim.. şimdiden RASTGELE....
Aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar 117 kg orkinosun resimlerini ve hikayesini dört gözle bekliyoruz.
Aramıza hoşgeldin Doğu Murat kardeşim. Çok teşekkür ederim En kısa zamanda güzel paylaşımlarını bekliyor olucaz
aramıza ailemize hoşgeldiniz 117 kg orkinosu bende çok merak ettim resimleri hikayesi en kısa zamanda bekliyoruz... rastgele...