tanıtmak ve tanışmak amacıyla herkeze slmlar olsun , aydın nazillide oturuyorum daha yeni yeni merak başladı bende balığa karşı , sizlerin sayesinde bişeyler ögrenip , ögrendiğim bilgileride paylaşmak isterim şimdiden herkese tşkler
Hoş geldin kardeşim. Burası çok güzel bir ortam, her türlü bilgiyi alabilirsin. Madem bu merağın yeni başladı, tavsiyem forumdaki ilgili yerleri iyice okuman. Ben kamış tutmayı bile internetten öğrendim.
Hosgeldin Mehmet kardes. Keyifli paylasimlar dilerim. Eger samimi bir agabey tavsiyesi olarak kabul edersen, kucuk bir hatirlatmada bulunayim. Bu forumdaki arkadaslar arasinda Turkcemizin dogru kullanimi amacli guzel bir bilinc ve yardimlasma var. Sen de kisa mesaj kisaltmalari yerine, acik, duzgun ifadelere basvurursan, eminim ki karsiliginda daha cok ilgi ve bilgi alacaksin. Efeler diyarina selamlar...
aleyküm selam abilerim , tavsiyeleriniz çok anlamlı ve çok dogru oldugu için uyucam , türkçemizin yozlaşmaması için herkezin elinden geleni yapması gerek bu düşünceye çok katılıyorum , tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim , olurda farkında olmadan bu alışkanlığım yanlışlıkla devam ederse kusura bakmayın
Merhaba Siteya iki hafta önce kaydoldum. Yaklaşık 3 yıldır Ankara ve çevresinde ekibimizle Turna avlamaya çalışıyoruz. Tabii ki yasal ve nizami yollarla. Yeni sezonda tüm arkadaşlar başarılar diliyorum.