Sevgili dostlar yeniden aranıza katılmaktan mutlu olduğumu belirmek isterim. Uzun zamandır forma girmiyordum fakat yine aranıza katılıyorum.Şansınız herdaim açık olsun. Karşıyakadan Günay
Hoşgeldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz. İlk mesajını olduğu görünüyor. Yeniden derken ne demek istediğinizi anlamadım. Yanlış anlaşılma olmaması için soruyorum. Sanırım hak verirsiniz. Sizi daha önce aşka bir nicklemi tanıyorduk?
Günay Bey hoşgeldiniz, yeni sezon sizin içinde hayırlı olsun. Bol katılımlı raporlarınızı ve tecrübelerinizi, anılarınızı, dileklerinizi bekliyoruz. Selamlar..
aynen öle denizci kaptan arkadaşım farklı bir nickim vardı (sanırım GÜNKO35) ama uzun zamandır forma giremediğim için nick imi ve şifremi hatırlamıyorum o yüzden ilk mesajım oluyor daha önce formda bir çok güzel paylaşımlarım olmuştu..
Evet Nickiniz GÜNKO35 miş. Dilerseniz eski nickinizle girip şifre talebinde bulunursanız üye olurken bildirdiğiniz mail adresinize şifre otomatik gönderilecektir. Eski nickiniz 2006 tarihli olduğu görülmektedir. Tabiki bu konuda sizi etkilemek istemem ama eski tarihli üyelikle de devam edebileceğinizi hatırlatmak istedim. Keyifli paylaşımlar dileğiyle.
Günay bey hoş geldiniz.Şansınız açık avınız bol olsun.Benim küçük oğlumun bir sözüyle bitireyim.Busözü Haliç te balık tutarken KANAL D spikerine söylemişti.Sonradan bayağı yayıldı.'ATTIM AĞIZINA TAKILSIN BOĞAZINA'