Heron kamış çantası

Konu, 'Takım Çantası' kısmında OnurERDOGAN tarafından paylaşıldı.

1. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    palamut , lufer , kirlangic
    Bu çantadan almayı düşünüyorum ama birebir göremedim net üstünden de görmeden alışveriş yapmak istemiyorum..

kullanan arkadaşlar varsa artılarını veya eksilerini yazarlarsa sevinirim bide netten değilde gidip görebiliceğim sattığı bilinen bi malzemeci varsa onuda yazarsaniz gerçekten makbule geçicek.

2. murad

murad Murat

Ben de sadece görmeden alma derim. Net üzerinden Dam marka kamış çantası almıştım. 6 adet kamış-makina takımı taşıma kapasiteli denmişti ama; çanta elime geçtiğinde hiç bir varyasyonla bunu başaramadım.

3. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    kapasite önemli değilde abi zaten bi makine kamış koyucam genelde içine önemli olan malzemesi fermuarı kumaşı vs dandik bişeyse boşuna para vermeninin bi alemi yok.

4. perleche

perleche Hilmi Egemen Güldaş

Favori Kamış:
    Spro Henk Simonsz Rods 2124 250
    Favori Makine:
    Spro Hardliner Pro LCS 10.000
    En İyi Avı:
    alabalık 1 kg
    Bugün heron marka kamış çantası sipariş ettim, elime geçer geçmez kalitesi hakkında size bilgi vereceğim.

5. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Aynı çantanın bir değişik versiyonu bende mevcut. Kumaşı çok dandik daha 3 ay olmadan iç astarı ve kenarları yırtılmaya başladı. Naylan gibi sağlam kumaşlı olan çantalar var, onlardan alın derim.

6. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Bende DAM marka büyük kamış çantası var. içine bütün takımlarımı sığdırabiliyorum. çuvala koyar gibi doldurunca tabii ki sığmıyor bir sürü ama genelde makineleri çıkartırım avdan sonra bu yzden 5-6 takım rahatça sığıyor.

7. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    Ben aldım bu çantadan kapasite ile ilgili bi sorunu yok kova hariç balığa giderken götürdüğüm ne varsa sığıyor içine hatta boş bi yerleri bile kalıyor extra şemsiye yağmurluk öğle akşam yemeği termos falanda sığar ama çanta bi yere sığmıyor ,)
    1.5mt boy 30 35cm genişlik taksi bagajına falan sığmıyor arka koltuğa çapraz anca.

8. fish founder

fish founder Özgür

bende bahsi geçen marka olmamakla beraber Lineaeffe,aynı tarzda en büyük boyu var.
    şahsi fikrimi soracak olur iseniz,2 kamış üzerlerinde makinaları ile problem yaratıyor.ayrıca bu çantayı alırım,otobüste,uçakta kargoya veririm filan derseniz,yolculuk sonrası ciddi hasarla karşılaşabilirsiniz.ben bu çantaya sadece kamışları koyuyorum.oda piyasada satılan patpatlara 2 kat sararak,
    bazuka cinsi taşıma çantaları ise 'birçoğu' sadece tek bir surf kamışı alabilecek kapasitede.ama spin kamış taşıyacağım diyor iseniz bazular çok ideal,

9. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    Makineler takılıyken koymuyorum kamışları içine öyle 2 tane bile almıyor alsa bile ben güvenmiyorum mutlaka makinelerin bi yerine bişey olur makineleri ayrı taşıyorum, bu çanta en güzel evde kamışları korumak için kullanılır ben öyle yapmaya başladım içine biraz ince sünger takviyesi yapıp evde kalan kamışları içinde saklıyorum.