heron misina

Konu, 'Misinalar' kısmında therasmus tarafından paylaşıldı.

1. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Herkese hayırlı akşamlar,
    Av marketinde satılmakda olan heron marka misinalardan daha önce kullanan oldumu? bu misina hakkındaki tavsiye ve tecrübelerinizi merak etmekteyim.
    Almaya değer bir ürün mü yoksa 3-5 tl yi havaya atmak mı olur?
    Şimdiden teşekkürler...:)

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Arkadaşım almış 100 m.+50 m bonus 0,25. ben beğenmedim. Çok aşırı esnek geldi bana. Ama Sağlam misina.

3. clack

clack ali duyum

En İyi Avı:
    levrek 400 g
    Merhaba ben denedim. Kalınlığı üzerinde yazandan fazla gibi geldi bana. Bir de çok sert, köstekte odun gibi duruyor. Esnekliği konusunda fikrim yok. Sonuç itibariyle fena değil fiyatına göre.

4. karateci

karateci MEHMET ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    daiwa sensor red surf420-effe accord 360
    Favori Makine:
    okuma marka makina
    En İyi Avı:
    sazan /1,5 kg
    avmarketi alışverişte tercih ettiğim iki siteden biri, bir de senin memleketteki(kocaeli) bir siteden alışveriş yapıyorum. misinanın ismi heron olunca pek gözüm tutmadı ama siparişler istemiştim ben de 20 lik bobin 600m böbin aldım indiriliymiş 7tl, önce baktım böyle bir misina internette başka yerde yok sitede olumlu yorumlar yapılmış, efta onaylı denmiş bu akşam siparişler elime geçer heralde deneyeceğiz.

5. karateci

karateci MEHMET ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    daiwa sensor red surf420-effe accord 360
    Favori Makine:
    okuma marka makina
    En İyi Avı:
    sazan /1,5 kg
    yazdım ürünleri alamadım internette balık avı malzeme satışında duyulmuş, mağazandan direk satışları olmayan bir siteden alışveriş yapmıştım geçen hafta çarşamba sipiriş verdim salı güne kadar aradığımda her gün ürün yollamış oluyorlar,kargodan dönmüş oluyor, kargoya sorduğumda hiç bir veri yok. oyaladılar sonra da stokta yok, yarın göderelim dediler bende siparişleri iptal edip hem internet hem mağazadan satış yapan kargo takip numaraına cebime gönderen, güvendiğim siteden alışveriş yaptım.1-10 gr arası spin kamışım eksik kalmıştı onu da gidip ıspartadan aldım.(burdur-ısparta-antalya arasında bir ilçedenim)
    arkadaş aslında sağlamlığı ile kendini ispatlamış, piyasası biraz daha pahalı olabilir, tavsiye edilen msinaları denersek paramız boşa gitmez gibi geliyor bence, riske girmek istersen o ayrı. ben heron 0.20 istedimiştim 6 gün oyalandım sonra bu ürün+ istediğim makinanın stokta yok cevabını aldım. ben sana benim kulladığım misinaların bana göre sağlamlık, kalite sıralamasını yazayım asso ultra ,oskar ultra, okuma seabass, effe casper sufix elite ve effe latexsi de övüyorlar aldım ama daha denemedim, makinalara sarmadım. burada okuma şunu söyleyeyim seabass köstek yapmaya uygun değil sadece makinaya sarılır.rastgele.

6. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
  7. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
    Ben heron force misinayı kullanan biri olarak tavsiye etmiyorum aynı fiyata pelikan dozer çok daha sağlam ve düzgün bir misina

8. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Kullandım.Memnun kalmadım.Çok fazla gam yapıyor.Tavsiye etmiyorum.