Heryer dişli heryer kalabalık

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında zorbiac tarafından paylaşıldı.

1. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    Merhaba balık sevdalıları
    Senelerdir köprüdeki kalabalıktan sıkılmış ve köprüye elveda demiştim 8-9 aydır boğazda yada marmara kıyılarında avlanıyorum ama son zamanlarda heryerden gelen dişli haberleri insanları çıldırtmış gibi balıga yönlendiriyor bileni bilmeyeni insanı hayvanı ,
    Yarım balık ekmek palamut yapan balıkçılar bile lüfer pişirmeye başladı el arabasında lüfer diye bağıran adamları sık görmeye başladım maşallah bu ne bolluk ta bu insan bolluğu nedir ya balıktan soğuma noktasına geldim
    geçen günlerde tokmakburnunda yaptığım avda sinir katsayım tavan yapmış sarıkanattan lüferden soğumştum, üstüne olta atanmı istersin o akıntıda 50 gram kurşun atanmı kovandan taze iztavritini çalmaya çalışanınımı önüne geçip bogaza işemeye çalışanmı benmi bütün aksilikleri çekiyorum anlamadım :S

Artık balığın değil huzurun peşinde olcam biyerden balık haberimi gelıyor koşarak gıtmek yerıne koşarak uzaklaşçam o bölgeden marmara ve karadenızın ıssız yerleri artık buralarda atçam bi süre kendını bılmez ınsanlara tahammulum kalmadı.

Z.burnu - Avcılar arası denemelerimden bi kaç kare
    Hepinize huzurlu avlar

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Vallahi Emin, duygu ve düşüncelerine %100 katılıyorum, hatta bu kalabalık görüntüler yüzünden yemli lüfere boğaza gidesim yok hiç, arada bir bizim Kartal sahilde şansımızı deniyoruz ama o da tam şans!
    Yukarıdaki avlarını tebrik ederim, az olsun ama huzurlu olsun, sevgiler..

3. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Teşekkür ederim Berkan abi valla bende artık sessiz yerlerde denicem özellıkle karadenız kıyıları bu aralar suprize çok açık ve sessiz huzurlu

4. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    Tebrık ederım kanka o sınırlı gununde yanındaydım aynısı benım merada da oluyor geldın gördun:) adam 10 tane olta atıyor 1 kısı ıcın sonra karısmayana takım kalmıyor bırde dıkkatlı olmazsan senın takımı kesıp kendıkını kurtarıyor ustune bagırıyor bırde bırıne cok güzel kafayı gömucektım ramak kalmıstı.

5. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Tebrik ederim Emin.. Dediklerinde çok haklısın ben de boğaza gitmiyorum ki avrupa yakası av konusun da daha şanslı anadoluya göre buna emin ol..

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Kafanin üstünden isemeye çalismamislar ona sükret be Emin. 50gr kursuncular özellikle çaparide vahim, bozulan takimina mi zeytinyag gibi üste çikmaya ugrasmalarina mi acirsin

7. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    bukadar cok lüfer sarıkanat cıkarmı bır denızden masallah yardıran yardırana raporlari :) bizde gidip 1 orkinos ıcın saatlerce ugrasıyoruz hehehe

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Geçmiş olsun Emin. Yazdığın olumsuzlukları gülerek okudum ama av sırasında çok sinir bozucu olacağını tahmin ediyorum. Bende o şartlarda 10 balık tutacağımı huzurlu bir avlakta 3 balık tutmayı tercih ederim. :)

Maalesef medenileşemedik, umutta yok gibi. :D Seni okuyunca bizim avlaklara şükrettim. :D

İsabetli karar vermişsin, kutlarım.

Balıklar için tebrikler, huzurlu ortamlarda güzel balıklar nasip olsun. :)

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Volkan geçen raporunda hacet giderir pozisyonda elimde kamis bekliyordum demistin ya.. Ha iste istanbulda beklemeyip koyuveriyorlar :D

10. sabriyazici

sabriyazici sabri

bende dedim bukadar balığın yanında bu adam nerede geçen sene gümbür gümbür rapor açan eminden bu sene sezon açılışını gördük okadar :) balıklar yine çok güzel eline sağlık daha iyileri rast gelsin yazdıklarına maalesef laf bulamıyorum o kişilere ben nokta koyiyim sen boşlukları doldur ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................kısa oldu ama idare et:)

11. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Sabri abi inan çok tutarım nerde ne çıkıyo heryeri biliyorum ama balıktan insanlardan soğucağıma az tutarım daha iyi hem benım zamanım balık az oldugunda başlıyor :D
    abi dediğin gibi noktalar az kalmış ama doldurması çok keyıflıydı :d

12. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    tesekkur ederim. evet avrupa yakası daha şanslı gibi gözüküyor ama inan asyada çok bakir meralar var çok iyi balıklar alabilceğimiz yerler var ama bılemediğim bı sebeple deneyen pek yok ama bu durum daha iyi oluyor gereksız kalabalıgı cekmıyor sizin yakaya.
    Daha ıyılerı senın olsun rastgele

13. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

İstanbul'a gidip tekniklerini görmem lazım sevgili Roy :D

14. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Emin :Dayı 50 gram çok az gelir boğazda akıntı var hep bize takıyorsun
    50 gramcı dayı : Başka kurşun yok hem takılmaz merak etme

10 dakika sonra;

Emin : Dayı bak üç oldu takıyosun , al şu 125 gram kurşunu tak
    50 gramcı dayı : Yok olmaz omuzumda yırtık var atamam o kadar ağır

20 dakika sonra

Emin : GÜzel abim bak 7 kere karıştı 3 kuruşluk zevkimizi mafetme,
    50 gramcı dayı : Rahatsız oluyosan gelmiceksin boğaza yeğen

Emin : Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm ; Ya Allah Bismillah ; diyip atmalıydım o adamı boğaza ama olmadı dua et çocuğunla gelmişin sabır çeke çeke topladım oltamı emirgandan tarabyaya yürüyerek gittim o sinirle tam balık saatınde boşa geçen 1.30 saatimemi oltaları three pod u topla kovayı boşalt sandalyeyı katla yemlerı ayır takımları topla vs onamı yanayım yok ya bak aklıma geldi yine sinir oldum :S

15. deePblue

deePblue na

Tokmakburnunda bu seneye kadar sadece işi bilenler daha doğrusu becerenler yemli yatırırdı..
    Ama bu sene lüfer alınıyor lafı çıktıktan sonra 24 saat kamp yapanlar var.
    Her şeyin suyu çıkıyor dostum haklısın.
    Milletin arkasında bıraktığı pislikler de işin başka kötü bir yanı. bu kadar düşüncesiz olmaya gerek yok. ertesi gün tekrar aynı yere gelip farkında olmadan kendine küfür eden çok adam gördüm. garip milletiz.

16. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Teşekkür ederim.daha guzellerı senın oslun.
    malesef ıstanbul boyle kuş uçuşu deniz 10 dakika mesafe ıstanbul trafıgıyle 2 saat yolu çek elınde malzemelerle meraya gel zar zor yer bul sonra ınsanlarla uğraş balık sabır işi derler ya inan balık sabır işi değil bu insanlara dayanmak sabır işi İzmir in Çanakkalenin Balıkesırın Bursanın gözünü seveyim

17. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Ya sorma köpeğin ayagına dolaşan misinalar,takımlar kancalar,fosfor poşetleri,istavrit kafaları ,bağırsakları,mantarlar,su cola bira vs atıkları yayalara dikkat edılmeden atılan oltalar kafaları teğet geçen kurşunlar yok kardeş boğazda balık tutmayı yasaklarlarsa inan söz demeye hakkımız yok

18. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Tebrikler Emin benimde pek boğaz tarafına çıkasım gelmiyor
    sessiz yer kalmadı ki şehirde 13 milyon kişi var her yer tıka basa dolu :)
    bu arada öyle sessiz ve bereketli bir yer bulursan bende gelirim :D

19. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Teşekkür ederim
    Kalabalık bi yana insanlarda anlayış kalmamış kendi özgürlükleri başkasının özgürlüklerini kısıtlaya biliyor herkes yemliye yatmış adam rapala çalışıyor her attıgında birini almış oluyor hem kendı şansı azalıyor hem başkasının şansını azaltıyor.Ne gerek var ki inatlaşmaya başkasını rahatsız etmeye
    aslında sana yakın guzel meralar var kumkapıdan buyukcekmeceye kadar ama bıraz açıkta balık yoksa boğazdn daha bol balık var ama çogunlukla tekne şart oluyor oralarda

20. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Emin sen benden daha iyi bilirsin de, en iyisi amcanin soluna geçip üstüne atmaktir çözüm :) la havle kisminin sonunu ben de defalarca düsünmüsümdür :D hatta yüzme biliyomusun diye sordugum bile oldu