hiç unutmam

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında jaws43 tarafından paylaşıldı.

1. jaws43

jaws43 ömer

Favori Kamış:
    :) frig oltası
    Favori Makine:
    :) frig oltsı
    En İyi Avı:
    merzifon aynal avı 5.5 kg
    kütahya porsuk ırmağında balıktayız yanımda abim ve arkadaşlar ve selgeldiği zaman çıkan sazanları 1.5metrelik bi fındık ağacına bağlı olta ile solucan takıp tutuyoruz şamandırayla neyse biz yarım kg1 kg yeyakın balık tuttuk 4.5tane yanımıza yaşlı bi adam geldi elinde 1m yi geçmicek yamuk yumuksöğüt dalı strafordan yapılmışbi mantar ve pet bardağa konmuş 3 5 solucan adam müsaitmi bende atabilirmiyim dedi yanımızayanaştı elbette abi dedik adam oltayı attı aradan 1 dakka geçmedi hop şamandıra içeride :(strafor:) adam bi çekti neredeyse 4-5 kg arası var balık oltanın ucundan cıkarmadan sırtına attı gitti yeter bana dedi biz se geceye kadar 1kg üstünde balık tutamadık aynı yerden

2. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Çok güzel anlatmışsın. Birde imza ayarlarını yapsan çok iyi olacak. Yazdığın raporlara resim koyma imkanın varsa iyi olur. Paylaşım için teşekkürler.

3. Serdar UsLu

Serdar UsLu Serdar

Favori Kamış:
    Ryobi 295 40-125 g
    En İyi Avı:
    Grida 4 Kg
    :)

Kısmet İşi bu Bence adamın kısmeti açıkmış o gün :D

4. gece_denizi

gece_denizi cüneyt

Favori Kamış:
    pelikan 15-40 gr atarlı kamışım
    Favori Makine:
    pelikan 28 robin makinam
    En İyi Avı:
    2 kilo kalkan ve 4,5 kg levrek.
    evet kısmetli olmak lazım insan arada.bende bunua benzer bir olayı anlatmak istiyorum.ben müreftedeyim ekim kasım aylarında iskeleden teke ile levrek ispendek yakalamaya çalışırız.burada bir amca tekelerini almış oturmuş iskeleye bekle bekle tık yok.bir genç yanına gelip bir teke istiyor salıyor yanına 1 dak geçiyor bir vuruyor ama balığı kaçıyorun amcadan 2.tekeyi istiyor amcamda rahat bir şekilde alma evlat balık yok zaten diyor bizim genç bidondan bir teke alıp takıp atıyor 2 dak son pat diye bir balık yapışıyor iğneye ve çekiyorlar 4 kiloluk kuzu bir levrek.amca diyor 2 saat oldu oturuyorum tık yok genç 5 dak. geçmeden aldı balığı gitti dedi.gülermisin ağlarmısın:D.neyse kısmet işi işte

5. LapinCash

LapinCash

Zate solucana ufak balk geliyor kader :D

6. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    :) kısmet ne yaparsın

7. rasgele28

rasgele28 ugur

Favori Kamış:
    ALBA KAMIŞ 3200 RAINBOW
    Favori Makine:
    REMIXON FIRST CLASS 6500 SURF MAKİNE
    En İyi Avı:
    denemede
    öyle zamanda valla sinirim fırlıyo sen bekliyosun 2 3 saat tık yoq biri geliyo at çek yapıp gidiyo