kütahya porsuk ırmağında balıktayız yanımda abim ve arkadaşlar ve selgeldiği zaman çıkan sazanları 1.5metrelik bi fındık ağacına bağlı olta ile solucan takıp tutuyoruz şamandırayla neyse biz yarım kg1 kg yeyakın balık tuttuk 4.5tane yanımıza yaşlı bi adam geldi elinde 1m yi geçmicek yamuk yumuksöğüt dalı strafordan yapılmışbi mantar ve pet bardağa konmuş 3 5 solucan adam müsaitmi bende atabilirmiyim dedi yanımızayanaştı elbette abi dedik adam oltayı attı aradan 1 dakka geçmedi hop şamandıra içeride strafor adam bi çekti neredeyse 4-5 kg arası var balık oltanın ucundan cıkarmadan sırtına attı gitti yeter bana dedi biz se geceye kadar 1kg üstünde balık tutamadık aynı yerden
Çok güzel anlatmışsın. Birde imza ayarlarını yapsan çok iyi olacak. Yazdığın raporlara resim koyma imkanın varsa iyi olur. Paylaşım için teşekkürler.
evet kısmetli olmak lazım insan arada.bende bunua benzer bir olayı anlatmak istiyorum.ben müreftedeyim ekim kasım aylarında iskeleden teke ile levrek ispendek yakalamaya çalışırız.burada bir amca tekelerini almış oturmuş iskeleye bekle bekle tık yok.bir genç yanına gelip bir teke istiyor salıyor yanına 1 dak geçiyor bir vuruyor ama balığı kaçıyorun amcadan 2.tekeyi istiyor amcamda rahat bir şekilde alma evlat balık yok zaten diyor bizim genç bidondan bir teke alıp takıp atıyor 2 dak son pat diye bir balık yapışıyor iğneye ve çekiyorlar 4 kiloluk kuzu bir levrek.amca diyor 2 saat oldu oturuyorum tık yok genç 5 dak. geçmeden aldı balığı gitti dedi.gülermisin ağlarmısın.neyse kısmet işi işte