sevgili arkadaşlar şimdiye kadar hep ufak balıklar tuttum ve artık büyük balık tutmak istiyorum bunu da ilk olarak karagözü denemek istiyorum..bildiğim kadarıyla galata köprüsünde karagöz çıkıyor fakat ne zaman tutulur neyle tutulur gece mi gündüz mü tutulur bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
mrb. kargöz balığı için galata köprüsü kötü bir seçim diye düşünüyorum.. kıyı şeridi; kayalık birden derinleşen bol yosunlu; midye bakımından zengin ve sessiz sakin yerlerde karagözü aramalısınız galata köprüsü pek randıman vermez,ama kısmet tabiki
şahsen galata köprüsünde beklerseniz karagözü zaten zor yakalarsınız, karagöz için başka bir av bölgesi seçmeniz daha mantıklı
saolun arkadaşlar o zaman başka bir yer bulmaya çalışıyım peki gündüz sanşım olabilirmi acaba.. saraybrnu tarafı olabilir mi veya bildiğiniz başka bir avlak varmı acaba
yücel usta dün yazdığı raporda yenikapıdan karagöz aldığını yazmış. sanıım yem olarak boru kurdu olabilir. onuda belli yerlerden temin edebilirsiniz. rastgele
Avcılara giderken sagda Küçükçekmece askerlik şubesi var... karşı tarafında deniz kısmında Küçükçekmece kumsala yakın olan tarafta (bendekide ne tarif ya) insanlar piknik yapıyor biraz gürültülü ama komşum bir ay önce orada 6 tane karagöz tutmuştu.Kumsal yemli takım 100 gr agırlıkla ama daha net bilgi için komşuma danışmam lazım....birde onlar yem için kurtları tulum giyip denizden çıkarıyorlar...