Arkadaşlar biraz önce çektiğim fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim. Acele eden ve şansı olan arkadaşlar bu tablonun gerçeğini görebilirler. Zoom yaptığımdan titreşimden dolayı foto fazla net çekmamştır.
Makine eşimde, çekemedim ve paylaşamadım diye çok üzülmüştüm Ellerine Sağlık Sedat arkadaşım Yalnız bu çekimden bir 15-20 dk kadar önce yıldız, ayı tam ortalamıştı. Cep telefonu ile çektim ama, belirgin çıkmadı.
Harika bir görüntü idi.Fotoğrafını çekmeye yetişemedim,sadece 2-3 saniye görebildim.Sayende tekrar tekrar bakabileceğiz.Teşekkürler
Yolda babam söyledi yalnız görememişim.Ama sakar tepeden inerken dahada yaklaşmış ve uçuca gelmiş olarak gördüm.Muhteşem bi görüntüydü.15 sene öncede aynı olay gerçekleşmişti.
Dışarıya çıktım uzun uzun izledim..Aklımdan neler geçti bir bilseniz..Negüzel bir duygudurki İnsanın Vatanını temsil eden Bayrağını göklerde görmesi..Sonra gelip diğer ülke bayraklarına baktım..Ayyıldızlı bayrağım hemen gözüme çarptı,Belkide yüreğim onu aramaya,görmeye alışmış..Belkide hiçbir bayrak onunkadar haketmedi kendini rüzgarlara bırakmaya..Ne çileler,ne sıkıntılar yaşadı göklerde olabilmek için.Sonra 22 yıl öncem aklıma geldi,Üzerine yemin etmiştik.Sevincimizde,öfkemizde kısaca heryerde elimize alıp sallayarak yaşadık pekçok anı..Çünkü Bayrağımız demek canımız,kanımız,namusumuz herşeyimiz demek...Sevindim,gururlandım kendi kendime....
Bu da Burak'tan. Konular haricine koymuştu, ordan çaldım. Benimki de konular haricinde ama cepten çektiğim için görünmüyor ay ve yıldız. Burak'ın çektiği güzel görünüyor.
Ellerinize sağlık. Çok güzel görüntüler. Oğlum ve ben birlikde baktık, inanın insanın içindeki milli duygular daha da coşuyor..
Ceddimiz rahat uyusunlar Hey gidinin efeleri hey.Hey gidinin Arslan parçaları hey.Hey gidinin geleceğimizi sahiplenenler hey.Rahat uyuyun atalarım.Neslimizin damarlarından akan kandaki kabarma, Deryalardaki yüksek dalgalar gibi haşmetli ve azametli.Bu resimleri gönderenleri, etkilenenleri, candan kutluyorum kardeşlerim.
Ben manisadaydım ee askerlik ve mükemmeldi posta gazetesinin haberine göre yıldız olarak görünen venüs gezegeni ve bu olay 100 senede bir yaşanıyor yani görenler çok şanslı =)