Hilal-Yıldız

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında SedatMert tarafından paylaşıldı.

1. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Arkadaşlar biraz önce çektiğim fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim. Acele eden ve şansı olan arkadaşlar bu tablonun gerçeğini görebilirler. Zoom yaptığımdan titreşimden dolayı foto fazla net çekmamştır.

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    ehh maşallah :)

3. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    Yarım saat kadar önce bende gördüm.Görüntü çok güzeldi.

4. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Makine eşimde, çekemedim ve paylaşamadım diye çok üzülmüştüm :) Ellerine Sağlık Sedat arkadaşım :) Yalnız bu çekimden bir 15-20 dk kadar önce yıldız, ayı tam ortalamıştı. Cep telefonu ile çektim ama, belirgin çıkmadı.

5. ozan

ozan Ozan

gördük burda da görünce güzel oldu bi tanede ben çektim ama bakmadım nasıl diye

6. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Görüntüyü daha net çekebilen arkadaşımız varsa ve o görüntüyü yayınlarsa sevinirim.

7. noauida

noauida murat işcan

Harika bir görüntü idi.Fotoğrafını çekmeye yetişemedim,sadece 2-3 saniye görebildim.Sayende tekrar tekrar bakabileceğiz.Teşekkürler

8. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Yolda babam söyledi yalnız görememişim.Ama sakar tepeden inerken dahada yaklaşmış ve uçuca gelmiş olarak gördüm.Muhteşem bi görüntüydü.15 sene öncede aynı olay gerçekleşmişti.

9. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    mynetten alıntıdır::)

10. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Çok güzel ve anlamlı bir paylaşım elinize sağlık ;)

11. Dışarıya çıktım uzun uzun izledim..Aklımdan neler geçti bir bilseniz..Negüzel bir duygudurki İnsanın Vatanını temsil eden Bayrağını göklerde görmesi..Sonra gelip diğer ülke bayraklarına baktım..Ayyıldızlı bayrağım hemen gözüme çarptı,Belkide yüreğim onu aramaya,görmeye alışmış..Belkide hiçbir bayrak onunkadar haketmedi kendini rüzgarlara bırakmaya..Ne çileler,ne sıkıntılar yaşadı göklerde olabilmek için.Sonra 22 yıl öncem aklıma geldi,Üzerine yemin etmiştik.Sevincimizde,öfkemizde kısaca heryerde elimize alıp sallayarak yaşadık pekçok anı..Çünkü Bayrağımız demek canımız,kanımız,namusumuz herşeyimiz demek...Sevindim,gururlandım kendi kendime....

12. simendifer

simendifer Sennur

Bu da Burak'tan. :) Konular haricine koymuştu, ordan çaldım. Benimki de konular haricinde ama cepten çektiğim için görünmüyor ay ve yıldız. :( Burak'ın çektiği güzel görünüyor. :)

13. güvenus

güvenus güven kaplan

Favori Makine:
    mıtchel armada pro 8000 -banax sx 4000
    En İyi Avı:
    levrek 4,450 gr
    Ellerinize sağlık. Çok güzel görüntüler. Oğlum ve ben birlikde baktık, inanın insanın içindeki milli duygular daha da coşuyor..

14. ilyasreis

ilyasreis İlyas Çaylı

Favori Kamış:
    Olta ve Zıpkın
    En İyi Avı:
    1.57 cm'lik Migri
    Ceddimiz rahat uyusunlar

Hey gidinin efeleri hey.Hey gidinin Arslan parçaları hey.Hey gidinin geleceğimizi sahiplenenler hey.Rahat uyuyun atalarım.Neslimizin damarlarından akan kandaki kabarma, Deryalardaki yüksek dalgalar gibi haşmetli ve azametli.Bu resimleri gönderenleri, etkilenenleri, candan kutluyorum kardeşlerim.

15. ZiZiM

ZiZiM

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    0,00002 kg istavrit (:
    Ben manisadaydım ee askerlik:) ve mükemmeldi posta gazetesinin haberine göre yıldız olarak görünen venüs gezegeni ve bu olay 100 senede bir yaşanıyor yani görenler çok şanslı =)