hirfanlı barajı yardım

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında betaserc0101 tarafından paylaşıldı.

1. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    arkadaşlar hirfanlı barajına kızılırmağın suyunun döküldüğü yerin yakınında bir köye ziyarete gidicem ve gidince tam kızıl ırmağın hirfanlı barajına suyun döküldüğü yere balık tutmaya gitmeyi düşünüyorum pekdik köyü civarı ora ile bilgisi olan arkadaşlar varmı varsa yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme: 27 Nisan 2011
  2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    "Hirfanli Baraji Yardim" basligini gorunce dedim ki "birisi barajda boguldu mu, nedir, niye yardim isteniyor?"... :D

3. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    la bende ıhı biri yardım edecek orayı biliyor dedimdi sen gafa buluyon biznen

4. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya

Hee ya gafa buluyom senlen ;)

Az sabirli ol dostum, oralari bilen bir arkadas cikar elbet, bekledigin yardim gelir birazdan.

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Beklenen yardım birazdan gelmemiş olsa da:eek:

Aha buna gülünür işte, sonuçta tatlı bir diyalog ve de komik. (gibi geldi, bence...)

:) :p

6. aslanbora

aslanbora ümit yeng

Favori Kamış:
    SPRO 2.10 spin
    Favori Makine:
    shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek palazı * 600 gr.
    turna, sudak ve sazan avlanıyordu ben en son gittiğimde. ama şimdi ne durumda bilemem. ben aşağıda kesik köprüde avlandım. 15 sene olmuştur.

7. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    eyvallah

kardeş yardımın için teşekkürler 15 sene önce gitmişsin yine aynı balıklar çıkar inş...:)==beklenen yardım gelmek üzere zaten 12 saat oldu

8. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    orayı bilen biri yokmu şimdi gitmeme 5 gün kaldı arkadaşlar hirfanlı barajına kızılırmağın döküldüğü kısmı bilen yokmu

9. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    ne yaptın gittin mi hirfanlı barajına gittiysen birşey yakalayabildin mi ?

10. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Hirfanlı barajında 2-3 sene önce yayın tutanlar olmuş galiba ama kesin bir bilgim yok. Bir yakınım söylemişti, hatta oltaya civciv filan takanlar da görmüş..

Son düzenleme: 4 Mayıs 2011
  11. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    saolun yardımlarınız için çok güzel yardım ettiniz şimdi yeni döndüm ve yatmadan önce size rapor verim kızılırmağın irfanlı barajına döküldüğü yere bitişik bir köye gittik köyün ismi pekdik biz turna tutma umuduyla gittik ve köyün balıkçılarından birisine bir tanıdık aracılığıyla ulaştık bizi dedik oltayla turna alabilecğimiz bir yere götür adam ben 20 yıldır burda ağ ile balık avlıyorum ağıma turna diye bir balık takılmadı sazan ve yayın çok nadir olarak levrek tutuyorum dedi bütün ümitlerimiz bitti yayın yasak sazan yasak bari barajın kenarına gidip biraz dolaşalım dedik akşamüstü birde baktım 4-5 tane kayık ağ atıyorlar hemen bizim balıkçıyı aradım bunlar ne yapıyor dedim merak etme bende ordayım ekmek parası ne yapalım diyor bende dedim siz böyle yaparsanız yakın bir zamanda ekmeksiz kalacaksınız dedim ve irfanlı defterini kapattım bir daha kesinlikle gitmem

12. exelsior

exelsior Mustafa

Favori Kamış:
    En dandik olanı bile iş yaptı...
    Favori Makine:
    En dandik olanı bile iş yaptı...
    En İyi Avı:
    65 cm Gökkuşağı alabalığı, 65cm 5,5kg Sazan, 55cm Sudak.
    Hopppp!! Hirfanlı haritada bakılınca oldukça büyük bir baraj gölü olmasına rağmen, küçük baraj ve göletlerden duyduğumuz av haberlerini maalesef burada alamıyoruz. Nedeni ise ağ atan balıkçılar. Bu arkadaşlar yasak masak demeden istedikleri yere istedikleri uzunlukta ağ atabiliyorlar. Hatta dar boğazları ve balık geçiş noktalarını kesebiliyorlar. O kadar çok ki, balık ne yapsın. Yasağın olduğu dönemde denk geldik, adamlar ağ atıp ufak küçük demeden topluyor. Jandarma geldi, olta atanlara uyarıda bulundu, ama ağ atanlara yapacak bi şeyimiz yok dendi. Tarım ve köy işleri bakanlığı bakıyormuş ve sadece karada avlananlara karışılabilirmiş. Buna rağmen olurda bir sazan bile yakalanabilirse bu çok büyük bir av sayılabilir.

13. aborjin58

aborjin58 abdullah

42 yaşında adama la demek, 54 yaşında adama kardeş demek nedir la? lülük! 31 yaşındayım bende la gardaşş, hirfanlı barajında pantol balığı varmış kapmasın seni aman dikkat!