hırs yaptım illaki gideceğim balığa :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    meraba arkadaşlar abilerim:)

önceki gün gündüz takımları tas tamam hazırladım,akşama at çeke gideceğim

gündüz hiç bir şey yok,akşam 6 ya doğru tam takımları sırtlanıp çıkacağım yağmur indirmeye durdu:rolleyes: hayydaa hevesim kursağımda kaldı:rolleyes:
    taa 2 gün önce hayellerini kurmuştum,hevesli hevesli takımları hazırlamıştım,

japon kankilerin videolarını izleyip kendimi motive etmiştim:rolleyes: son dakkika bütün hayellerim soluverdi kapının önünde:rolleyes:
    dedim yarın akşam gidersin:)

olmazki bu kadar yine aynı mevzu:rolleyes: ,gündüz günlük güneşlik,akşam tam evden çıkacağım yağmur çiselemeye durdu:rolleyes:

maç başlamadan bir gol daha yedim:rolleyes: gerildim keyfim tuzum kalmadı:rolleyes: hatun pencereden bakıyor:rolleyes:

dedim şimşek çakmaz ise iyicene ıslanıp geleceğim dedim:D kafaya koydum illahi gidip sahteyi su ile buluşturup geleceğim:D

işyerine vardım kedilerimin mamalarını verdim:) bu ara yağmur bir başladı durmak bilmiyor,ama ben kafaya koydum gideceğim meraya 3 4 kilometre var sanırım:D

yükledim takımı motora düştüm yola:D yağmur yüzüme yüzüme vuruyor:D dedim oğlum senden başka akkılı yoktur orda:D

giyimim sağlam,tulum var yağmurluk mont yelek:D
    vardım meraya yağmur etkisini iyice azalttı,

ama bu seferde mera nın durumu iyi deyil,deniz çok dalgalı,dere nin içi aşırı bulanmış yağmur dan dolayı

maxrapları denedim,yeni aldığım ragot silikon sahteyi denedim,tık yok,
    bu ragot o bildiğiniz ragotlardan deyil gerçek rapala görünümünde içi simli,levrek ile karşılaşınca levreğin yüz ifadesini görmek isterim:D
    onu fazla yüzdürmedim,bir yerlere filan takarım bu bulanık suda içim gider dedim
    gözüm atçekde arkadaşlar,evden termusa sıcak su doldurup kahve şeker paket yapıp getirmiştim,onu bile gözüm görmedi:D balık yakalasam bir ohh çekip yayılacağım kayanın üstüne tüttüre tüttüre:D

3 saat kadar takıldım hiç takip alamadım,zaten böylesine bir havada bir denk gelse levrek sahteyi cuk diye yutar,bide beğenmezlilik yapacağını sanmıyorum,

o ara az ilerimde bir kaç oynamalar oldu attım denedim vuruş yapan olmadı,hemen sahteyi değiştirdim,

5 6 kez attım yine vuruş olmadı,son birkez kıyıya parelel attım,7 8 tur sardım cıırrrrr dedi benim shimano:D
    küçük bir ispendek gelen:) ALLAH cezanı vermesin senin gel biraz seveyim de salayım dedim:D sonra takımı topladım evin yolunu tutdum,

en güzel avların sizlerin olsun arkadaşlar,ben küçük mücük tutup zevkini çıkarıyorum işte ama yemiyorum !!!!
    saygılar

cep telefonu ile çekilmiştir,
    sahte strike pro,kodunu vallah unuttum,melanur için almıştım ben bu sahteyi esasen,yanları gümüş parlaklığında,sırt kısmı pembesi renk,

http://www.youtube.com/watch?v=FnSgko5JYdU

2. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Zevkli bir av olmuş :) Bende o japonları izleye izleye gaz kalmadı :) Ragotu merak ettim doğrusu. Ragbar değil dimi? "Gel oğlum bırakacam seni" Bu arada yanında pense yokmu abi?

3. bahadir37

bahadir37 Bahadır Aydın

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf 60 makine
    ilk tebirk bedne olsun abi valal bu havada bu balık avı tutku olmasa hayatta gitmezsin hastalık ya insan ava gidemeden duramıo ya :D trofeler rastgelir inş

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pense varda çantanın yanına gitmeye üşendim:D
    ragot vıtala adı sahtenin,
    ben bu simli olanı aldım,malum simli nin namı var levrek de:) yapısı itibarı ile gerçek balık gibi kuyruk sallıyor:)
    Vedat amca nın kullanmışlığı vardır tahminim, eski bir model nede olsa:)

Uploaded with ImageShack.us

ben birşeyi arzuladımmı ve o geçiktimi küplere biniyorum:D
    2gün üst üstde gündüz yağmur yok tam evden çıkacağım yağmur yağıyor şaka gibi:rolleyes: estağfurullah çeke çeke av yerine gittim:) önce hayırlısı olsun dedim:)

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kadir
    Tam kızımın yaşındasın,sanada oğlum deyivereceğim nerdeyse.
    Anlatımlarını,heyecanını,tutkunu son derece seviyorum.
    Denizlerimizin neden ve nasıl bu hallere geldiğine,inan sen ve senin gibiler için hayıflanıyorum.
    İçindeki bu sevgi ve tutku dilerim bütün hayatın boyunca sürsün.
    Sevgi ve saygımla kalasın.

6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Haklısın sevgili Kadir,çok eski bir sahtedir.
    Halende İstanbuldaki en eski satıcılardan birisinde orijinalleri bulunmaktadır.
    Kullanmışlığım sandığın gibi olmuştur.
    Şimdilerde bir kenarda durmaktadırlar.
    Denizde denesemde balık alamadımdı.Ancak tatlısuda turna avında başarılı neticeler almıştım.
    Elbette turnalarda canına okumuştular.
    İyi aklıma getirdin.Kasna avında küçüklerini kullanayım bari.
    Sevgi ve saygımla kal

7. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Merhaba Kadir Hemşerim..
    Çok güzel dile getirmişsin herşeyi, tam kapıdan çıkmışken bastıran yağmurun insanın yüz ifadesini nasıl değiştirdiğini bilirim resmen tokat yemiş gibi oluyor :)
    Ama yılmayıp gitmişsin ya helal olsun sana kardeşim yaa..

Birkeresinde bende tek başıma botla sağanak yağmurda inat edip girmiştim denize..
    Yemli takımlarla çipura mırmır arıyordum, oltalarımı atmadan botu şamandıraya bağlamış sabitlemiştim güzelce kendimi, ama yağmur iyice bastırınca denizde kabarmış ve ben nereye bağladığımı bile göremez olmustum, sırılsıklam bir halde bi yandan bottaki suyu dısarı atmaya uğraşırken diğer elimle de bağladığım ipi bulup çekiştirmeye başladım, ha babam de babam buldum bağlı oldugum şamandırayı ipi kendime çeke çeke ama düğümü çözemiyorum ki yarım metre aşağıda kalmış ve bot çokta güvenilir değil di..
    Eğiliyorum yetişemiyorum tepetaklak gitmek işten değil..
    yanımda kesici bireyde yokki ipi kesivereyim..
    En sonunda suyuda iyice yiyince şişmiş ve asılırken kördüğüm olmuş düğümü çözdüm ama birde bana sor..
    kendimi nasıl attım kıyıya ben bilirim..
    O günü unutamıyorum ve ne zaman balıkta ıslanmak dense aklıma geliyor :)

Teşekkür ederim bu güzel raporun için ve trofelere rastgelirsin inşallah..
    Selamlar kardeşim..

8. modena

modena

kadir kardeşim kutlarım...uzun süren sessizlikten sonra bu av iyi olur inşallah...elin pullansın biraz şans getirir...videonun başlangıcında ki güzel mesajın için ayrıca tebrik ederim...

şans senden yana olsun...en büyükler seninle olsun...

9. İzmirli51

İzmirli51 Fikret ALAYLIOĞLU

Favori Kamış:
    2,59 cm Shakespeare UglyStik Lite, 2,40cm Dam EMotion 25 IM6X ,
    Favori Makine:
    Sahara 3000FD ve Sonora 2500FB - 4000FB
    En İyi Avı:
    Levrek 1,950 kg
    Sevgili Kadir Arkadaşım, raporlarını ve raporlarındaki hoş espirilerini özlemiştim.
    Kafana koymuşsun ve hava şartlarını umursamadan gitmişsin. Tebrik ederken sağlığına da dikkat etmeni isterim, daha çok avlar yapacaksin.. Sen orada ispendekleri büyütemiyorsun, ben burada boşa gidip gelmekten sıkıldım, ne olacak bizim halimiz?:confused: :(
    En kötü avlarının böyle olması dileği ile, sevgilerimi sunarım.

10. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Kadir agabey seni can-i gonulden tebrik ederim azmin,sportmenligin ve centilmenligin icin.Cok guzel bir rapor olmus bence.Video cok tat vermis rapora.
    Birde balik ile knusman yok mu... :D !
    Rastgele agabey.
    (Bu arada ben bugun gidemiyorum baliga :( . O kadar heves ettim,sabahtan gittim takim taklavat aldim ama tam eve donerken arkadastan mesaj geldi : "Bugun mesaiye kalacagim icin gidemeyecegiz malesef" die.Neyse ; yarin yada diger gun insallah)

11. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

böylesi bir tutkuya şapka çıkartmak lazım..bu at-çek meselesini öğrensem iyi olacak,zira tekne için her zaman arkadaş bulamıyorum yanıma..hoş anlatımınız için teşekkürler..

12. engin-35-33

engin-35-33 Engin Güzelaraz

Favori Kamış:
    REMİXON TIGER 2.70 Metre, DİSCOVERY 3.00 Metre Surf Tipi
    Favori Makine:
    Kumyang Paragon, Eurofish Excel 50
    En İyi Avı:
    Levrek, 1.250 kilo
    Geri salmanız çok iyi olmuş Kadir Bey iyi günler.

13. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
  14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Vedat amcam teşekkür ederim:) siz ustaların sayesinde eksiğimizi gideriyoruz ve sizlerden çok şeyler öğrenip yeni nesillere birşeylere aktarabilirsek mutlu oluyoruz:)
    bu ragot vıtala dan umutluyum abi,ısrarla levrek gördüğüm yerde onu çıkarıp deniyeceğim:)
    tatlısu turnası sanırım aynı baraküda gibi abur bir balık ve aynı onun gibi yırtıcı bir balık anlatımınıza göre Vedat amca:) geçtiğimiz yıl ben bu turnalardan çok çektim,onun için merada turna varsa hedefim levrekse yer değiştiriyorum yahut daha önce turnaların haşat ettiği sahteyi takıp atçekin tadını çıkarıyorum:)
    teşekkür ederim üstadım tekrar dan elleriniz den öpüyorum saygılarımla

sağol Fatif kardeşim teşekkür ederim:)
    huyumdan mıdır birşeyi çok arzulayıp onun üzerine gitmezssem o gün oturduğum yerde şişer patlarım:D illahı yapmam lazım:) böyle çok çok arzulayıp yapamaya yeltenirsem,özellikle balık avın da,iyi netice ile dönmüyorum,kısmet ve biraz şans olacak:)
    yağmurlu havada gök gürlerse tabbiki çekiniyorum sonuçda elde anten gibi kamış var:D en önemlisi gök gürültüsü olduğu vakit balık taze yem dahil ilgi göstermiyor:) öğleden sonra kısa bir atçek yapmaya niyet tutdum:) şu dakika itibari ile fırtına çıktı yağmurda cabası:)

sağol Turgay kardeşim teşekkür ederim:) evet biraz ara vermiştim atışlara başlıyalı belli,artık eskisi gibi atışlar dan zevk almaz oldum,bu kez sıkı takım yapacağım atçek için:) dört koldan sarılacağım meralara:)

Fikret abim teşekkür ederim:) ,abi bu takıldığım merada trofe levrek nadir kendini gösteriyor,yaş ortalaması pardon boy 35 40cm arası genelde onuda denk getirip kandırabilirsen,bazı zamanlar trofesi de denk geliyor,ama merayı sıkı takip etmek lazım abi,denk gelmiyordeyil,hiç ummadığın anda çıkıp gelebiliyor sahtenin ardın dan,tutup da çekemediğim de oldu,kaçan balık hep büyük oluyor:) yakıyor içini bir sonraki günler için kafada yeni yeni porojeler üretiyorsun,nerde hata yaptım vs vs,:) tekrardan teşekkürler Fikret abi

sağol Emrah kardeşim teşekkür ederim,senden azman raporu bekleyruk unutma
    sizin o tarafın insanları nasıl cana yakınmı bilemiyorum vallah,hiç bilmediğin yabancı bir ülkede,özellikle yaşadığın ülke tarzında bir yerlerde tek tabanca takılma derim,en azından çevrede yerli halklar dan birileri ile kaynaşıp takılabilirsin

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Feridun abi teşekkür ederim:) balık deyince bende akan sular durur,avlak yerinde olsun evde takımlar ile oynaşırken acayip derece zevk alıyorum,bir bakmışım gün su gibi akıp geçmiş,
    atçek için malzeme almıya gittiğimde dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum:D
    tekneniz varsa bizlere göre daha avantajlısın abi,kısa sürede çok uzun mesafeleri tarıyabilirsiniz sırtıda:)

sağol Engin bu benim klasik davranışım:) ben onları onlar beni seviyor:)

ilginç bir durum,kar suyu yüzün den olduğunu pek kestiremiyorum doğrusu:confused:

16. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    kadir abi müthişsin..
    bu duyarlılığın bu azmin bu keyfin benim gibi bir amatöre de ilaç gibi geliyor..
    daha iyi avlara inşallah...

17. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Doğan kardeşim eyvallah:) atçekciler ile böyle bir birimizi gaza getirip meranın yolunu tutuyoruz işte:D bol şanslar dilerim:)

18. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Kadir Bey teşekkür ve tebrik ederim. Siz bu azim ve duyarlılıkla akıllara zarar bir trofeyi de kandırıp ellerinize alacaksınız, hiç şüphem yok. En iyi dileklerimle ve rast gele..

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Aykut kardeşim teşekkür ederim:) bu bölge sizin oralar gibi pek verimli deyil açıkcası:) geçen sene nisan ayın dan bu yana en büyük çektiğim trofe 3300 civarı,çok nadir denk geliyor trofe boyutlarda balık burda,bir kaç sefer paşa takibi aldım bu 4 ay içinde,hatta bir seferinde vaktide epey geçmişti güneş tepede idi tam 4 kez sahtenin peşinden getirdim getirdim atlamadı:D benim sahte paşanın önünde cigara gibi ince kalıyordu:D yani o denli,

tek bir tam paşa diyebileceğim bir balık bindi,çekmek mümkün deyil,oltayı bıraksam takımı jetsiki gibi yüzdürecek,bu balık bu misinayı kıracak dedim ve yol verdim o gidiş,o gün den beri daha öyle büyük bir balıkla karşılaşmadım:rolleyes:
    ağzım yandı yoğurdu üflüyerek yiyeceğim bundan sonra:)

tekrar teşekkürler,paylaşımlarınız sayesinde gaza gelip kendimizi su kenarına atıyoruz:)

20. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    Bu virüs öyle bir virüs ki her türlü doğa koşuluna ayak uydurabiliyor...:D

Çok güzel bir gün geçirmişsin abi...

Duyarlılığın tüm avcılara örnek olsun;)