Hırsız Baraküda

Konu, 'Videolar' kısmında Zıpkıncı İbo tarafından paylaşıldı.

1. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
  2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Oncelikle paylasımınız icin tesekkurler İbrahim kardesim.

Burada sunu gozlemledim; her ne kadar dogrudur bilemem.

Balık, sadece avlayacagı ava odaklı. İgnenin ve misinanın bariz sekilde gozukmesi onu hic tedirgin etmiyor. 3 - 4 hamle yapıyor ve avını afiyetle yiyor. O da bayagı tecrubeliymis bu konuda. Tebrik etmemek elde degil. hihi hihi

İyi dileklerimle. Tevfik.

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Sagolun Tevfik agabey.

Dediginiz gibi barakuda avina odaklanmis, yabanci cisimlerden, hatta uzerindeki dalgictan bile urkmuyor, inatla baligi kacirmaya calisiyor. Yalniz balik olta ile avlanmamis, zipkinlanmis. Videonun basinda dikkat ederseniz ust tarafta sari renkli bir cisim gorunuyor. Yani zipkinin lastigi. Barakuda baligi agzina alip uzaklasmaya calisiyor, balik sise gecmis, sisin agirligina dayanamayip baligi birakiyor, tekrar aliyor, biraz daha surukleyip yine yorulup birakiyor. Inadini alkislamak lazim. :D

Saygilar

4. OMMG

OMMG OKAN

Hemde yavuz hırsız misali,hiç bir şey umurunda değil.Paylaşım için teşekkürler...

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB

İbrahim kardesim tekrar merhaba.

Videonuzu dun yedek olarak duran laptoptan zaman zaman goruntuleri donarak izleme sansım olmustu.Bu gun diger yeni laptoptan izledigimde cok daha net goruntuleri algılayabildim. Malum, alınan yeni urunler hep cocukların malı olur, bizlere de eskiler kalır. Canları sagolsun.

Baslıgı '' Hırsız Barakuda '' diye acarak, Barakuda'ya karsı cok buyuk haksızlık yaptıgınızı dusunuyorum. Sizde videoyu izlerseniz goreceksiniz ki, Barakuda orada hırsızlık yapmıyor, aslında kendi yasam alanında, kendilerine ait olan bir parcayı, bir ogeyi bizlerden korumanın bizlere kaptırmamanın mucadelesini veriyor gibi. Vallahi ben hakim olsam, Barakudayı tek celsede beraat ettirirdim. Ayrıca canı pahasına verdigi yasam mucadelesi icin de ayrıca odullendirirdim.hihi hihi

Esenlik dileklerimle. Tevfik.

6. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Agabey bu yorumunuza katilmamak mumkun degil. :) Zavallilarin dunyasini talan edip sularini kirletip yuvalarini bozdugumuz, yavrularini katlettigimiz yetmiyormus gibi, bir de gidalarini da sahipleniyoruz. Karnini doyurmaya calisan hayvancagiza hirsiz muamelesi yapiyoruz. :( :)

Denizin krali lufer ve barakuda ile tatli suyun krali turna ancak bu kadar efelenebilirken diger garipler ne yapsin :( :)

Ilginiz icin tekrardan tesekkur ederim. Saygilar..