Ahahahahahah ........................................ Çok güzel ya..... http://www.avdeposu.com.tr/?urun-5636-SPRO-PC-SUPER-NATURAL-BAIT-FISH-8-CM.html (Spro Pc Super Natural Bait Fish = Slikon sahte var mı? Bir bakar mısın? ) Varsa özelden nerde olduğunu yazarsan sevinirim.
Arkadaş kiminle konuşsam aynı sahteyi soruyor Merada balık avlarken bile bu sahteyi soruyorlar Bu kadar takılmayın arkadaşlar şu sahteye.
:laughing: :laughing: :laughing: Nasıl sormayalım, özelden bu sahteyi mutlaka edin diyenler oluyor. Bu sahte harikalar yaratıyor diyenler oluyor. Hiçbir yerde yok, internet sitelerinde yok Var bir kerameti
Tamam eyvallah güzel sahte de, bu sahteyi suya atarım balığı alırım düşüncesi güldürüyor beni Birisi avlakta "ulen şu spro'nun sahtesi olsaydı kesin alırdım yaa" dedi en son. Hiç gerek yok bence. Daha biiir sürü sahte var. Merada balık da varsa atlıyor zaten. En sonunda ben getirticem yurtdışından bu sahteyi. Paranın belini kırarım herhalde
Harbi kırarsın. İlk müşterin de ben olurum Bende Karşıyaka da aradım bulamadım. Captain marka çatal kuyruk buldum 70 mm ondan aldım 2 paket. (4 tane) Bişey ilgimi çekti: Paketin içinde hafif bir yağ vardı. (çok az) Aklıma balık yağı olabileceği geldi. Hiç denk geldiniz mi? (çok ilginç geldi bana) Makina yağı değildir herhalde. Makina gibi çalışsın diye koymazlar sanırsam
O yağ hem slikon kurumasın diye hem de belirli bir aroması olsun diye bildiğim kadarıyla. Tuzlu bir yağdır. Bende de var o sahtelerden. Çok da güzeller. Henüz deneme fırsatım olmadı. Denersem sonucu bildiririm. Belki de avlakta karşılaşırız. Çünkü aynı yerlerde avlanıyoruz
Aaaa evet, dikkat etmemişim, karşılaşabiliriz. Bende bu hafta sonu deneyeceğim slikon sahteyi. (Cuma veya C.tesi) Seninle karşılaşsam bile, merhaba Ümit ben Volkan demezdim Avatarındaki resim çok ters bakıyo
Yok eğer tanırsan de mutlaka Normalde de biraz ters bakabilirim. Ama bakışım böyle , ters bi adam değilim genelde Az önce Almanya'ya spro slikon için mail attım bu arada
Tamam, bana kızgın değilsin demi. Görürsem bulaşırım bak, sonra yeni bir av macerası daha yaşamayayım :laughing: Sahte için, harbi getirte bilirsen alırım. 5 tane kesin. Bulabilirsen bana mutlaka yaz. Tek umudum bu sahte kaldı. :laughing:
Cevap gelince paylaşırım mutlaka. Hafta sonu yine her zamanki yere mi gidiyorsun? Bu arada bir haber daha vereyim rapala max rap'in bazı ürünleri defo nedeniyle ucuza satılıyor. Boyası çizilmiş ürünler genelde. Ama aralarında hasarı çok az olanlar var. Bence kaçırmayın bu indirimi
Arkadaşlar Kemeraltındaki balık malzemesi satan mağazalara 5dk uzaklıktayım. Hepsini tek tek gezdim hiçbirinde yok ama bir tanesine yakın zamanda geleceğinin haberini aldım. Mağaza sahibi gelmesini hacı yolu gibi bekliyor.
Denize düştüğüm avlağa gitmeyiz sanırım. Hava rüzgarlı değil ve doğudan esecek. Çalkantı yok. Sanırım Serhat abimin balık çektiği avlağa gideriz. (Ah Levrek Ahhh başlıklı raporumdaki avlak) Bana kalsa açıkça yazarım da kızıyolar sonra Maxrap'larla ilgili de şaşırtıcı bir bilgi. Nerde ucuza satılıyo ve ne kadara satılıyor? Gerçi 2 tane var takım çantamda 11 cm'lik Fb ve Fayu. Çızık yok, siftah yok.
Mehmet çok yakınmışsın. Ah bende o kadar yakın olsam. banghead Eskiden yakındım da Belediyeler bölününce uzak kaldım. Gelince yağmalanmadan haber verir misin, unutma ama. Dükkan adını yaz özelden. Gerekirse iş yerinden izin alıp gideceğim. Veya yaparım dersen bana al dicem ama bunu istemezsen en azından haber ver.
Ben İstanbul'dan aldım. Ama dün bir arkadaşımla konuştum o da İzmir'den almış aynı şekilde. 20 TL'den. Hangi mağaza olduğunu bilmiyorum. Ama maxrap satanlarda vardır herhalde. Defoları görünmüyor desem yeridir. Sen açık yazma yine de Yazdığının ertesi günü merada yer kalmıyor. Hadi tamam meralar herkesin de tuttuğunu torbasına atınca insanın morali bozuluyor. Aman dikkat et. Suyun şakası olmuyor. Hele tulumla falann.. Aman diyeyim
:laughing: :laughing: :laughing: Rapor yazdığımın ertesi günü sende mi gittin avlağa :laughing: Ben hafta sonları gittiğim için pek fark etmedim benim etkimi. Rapor yazmaya başlamadan önce ne kadar kişi varsa yine aşağı yukarı o kadar kişi oluyor gibi geliyor bana. Gene de yazmam bi daha tabi Kimseye arkamdan küfür ettirmek istemem. (Yanlış anlama senden bahsetmiyorum)
Yok ben genelde hafta sonu gitmem Hafta içi giderim. Bi de hava ne kadar bozuk o kadar iyi. Genelde o zaman pek kimse olmuyor. Islanmayı sevmiyor bizim levrekçiler
Dükkan adını yazdım özelden zaten bildiğin dükkan. Ayıp ettin alırım kaç adet istediğini yaz. Hem bahaneyle tanışmış oluruz Volkan.