2.6.2012 günü saat 04.15'te Akbük limanındayım tekne ile tura çıkacagız ben senden daha fazla balık yakalarım diyenlere hodri meydan diyorum halep orada ise arşın burada demiş büyüklerimiz şans faktörü ile tecrübe faktörünü kıyaslayarak görelim beni geçebilenin elini öperim.
Tam benlikmiş iddialı insanları severim. Mesafeler yakın olsa hiç tereddüt etmeden gelirdim. Son olarak bana karşı böyle bir iddia ortaya koyan ustama layıkıyla dersini verdim...
Umarım bu zorlu yarış esnasında 5 kg. av limitiniz olduğunu unutmazsınız. Yaklaşımınızın amatör balıkçılık ruhuna hiç uymadığını da belirtmek isterim.
Aret denizin korunmasının en ateşli savunucu ve taraftarıyım, avlanmamız tabi ki amatörlük sınırları içerisinde limiti aşmamak kaydıyla,
Erhan yazıyı tam okumadın galiba halep orada ise arşın burada diyorum mecazi anlamda kullanılsa da arşının eski ölçü birimi oldugunu biliyorsundur herhalde.
'' Yabancı Çöplükte Gezen Köpeğin Kuyruğu, Apış Arasında Olurmuş.'' derlerdi; zamanın birinde. Lakin artık her yer bize mekan.:laughing: :laughing: Öyle deplasmana çağırıp efelenmek kolaydır. Kolaydır da, birde ters köşe olmak var bunun içinde. Ben büyük lokma yerim amma velakin, büyük laf etmem. Rast gelsin ve gönlünde ki tüm güzellikler, hep senin olsun.
Amerika'lılar dünya şampiyonalarına ve olimpiyatlara sporcu gönderecekleri zaman spocularına şöyle derler git ülken adına başar ve gel ya birincisindir ya hiç bizlerde kendi adımıza bunu söylüyoruz sonucu pazartesi paylaşırım.
Blâkis tam okudum..! Yeterki sen kendine sıkıntı yapma...! :thumb: senin uslubundan dolayı böyle cevap vermek gerektiğini düşündüğüm için öyle cevapladım... yoksa arşının eskiden kullanılan bir uzunluk ölçüsü birimi olduğunu bilmediğimden değil...! biliyorum tabiki... ! hihi Aynen okkanın Ağırlık ölçü birimi olduğu gibi...! Halep ordaysa arşın burada Palavracının biri başına topladığı üç beş cahile karşı övünüp duruyormuş : - İşte ben güçlü ve maharetli bir adamım. Evet ben Halep'te bulunduğum sıralarda altmış arşın uzağa atlamış bir kimseyim!.. Nasreddin Hoca da bu sırada oradan geçiyormuş. Palavracının yanına yaklaşıp : - Yaa demiş demek sen altmış arşın atlarsın. Haydi atla da görelim. Adam hık mık etmiş. - Ama demiş ben Halep'te atladım. Hoca kızmış : - Canım demiş, Halep oradaysa arşın burada.
Tutki diyelim pazartesi sen haklı çıktın..! diyelim...! ne değişecek çok merak ediyorum...! idk sen ne isen ..! yine osun..! ve öyle kalacaksın, görebildiğim kadarıyla...! yani değişen pek birşey olacağını sanmıyorum...! hihi
Azim ve hırs birbirine karıştırılmamalıdır kanımca... Azimli olmak güzel birşeydir, lakin hırs bazen insana yapmaması gereken yanlışlar yaptırabilir Bu iddianın latife olduğunu düşünüyorum, avlarınız kazasız, keyifli ve bol olsun
'' halep orada ise arşın burada demiş büyüklerimiz şans faktörü ile tecrübe faktörünü kıyaslayarak görelim beni geçebilenin elini öperim.'' Merak ettim şimdi...! kim kimin elini öptü..!? veya öpemdi...! idk :laughing: :laughing: :laughing: ”Ey iman edenler! Yapmayacağınız şeyleri niçin söylüyorsunuz?(Sâf–2) “Yapmayacağınız şeyleri söylemeniz, Allah katında büyük bir nefretle karşılanır.(Sâf–3)
Sami bey halep arşın okka derken sonucu çok merak ettik yoksa balığa çıkamadınız mı? gözümüz yollarda kaldı
Saminin bu lafların altında kalmaması lazım. Bende bazen kendimi motive etmek amacıyla bu tip lafları ederim ama sonucunu ise,ister menfi,ister müspet netice alsamda anlatırım. Hadi bakalım Sami bekliyoruz. Sevgiler