Yer: Millingen aan de Rijn (NL) Yem: Kizilgöz Igne: Özel Sudak 2li/70 cm Düzen: Video: http://www.dailymotion.com/video/xe8inl_31-07-2010-holland_sport
Ömer bu çok güzel bir balık, bize olta düzeneğin ve kullandığın yem konusunda bilgi verebilirmisin,selamlar..
Evet herkes orayı deniz sanıyor bende öyle sandım ilk başta sudağı görünce "göle bak lan" dedim içimden
sudak ne yer ne içer hangı yeme gelir ben işi bıraksam balıkçı olsam daha ,iyi olurmu bunlar çelişkimi be usta
Tesekkürler Halil abi, herkese nasip olsun Rifat abi suan is yerindeyim aksama arastirir genis bi cevap veririm. Arastirma derken almanca - türkce cevirme konusu yine Yorumun icin tesekkürler
Ne güzel tertemiz çevre. Aynı bizim buralardaki göl deniz kenarları gibi Paylaşım için teşekkürler av için tebrikler.
Harika olmus Omer. Hollanda sularinda iyice tecrube edindin sen artik Umarim yakin bir zamanda beraber cikariz avimiza ve bu sekilde bir cok guzel balik aliriz. Tebrik ederim filinta gibi Sudak.
Yorumun icin tesekkürler Abicim su senin bahsettigin sudaklari görmek isterdim yani hele avlaklar, valla kimseye söylemem izci yemini