Merhaba arkadaşlar, kısmetse ilkbaharda 0 bi motor almayı düşünüyoruz. Teknemiz 4.50 metre polyester. Acaba Honda 4 zamanlı 9.9 mu yoksa Yamaha 4 zamanlı 9.9 mu tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.
Honda.Ben teşekkür ederim.Yeni hondanız şimdiden hayırlı olsun.(sınıfının en az yakıt harcayan motoru)
Merhaba ben 9.9 yamaha kullanıyorum kayığım 340kg 4,80 euroboat motor zayıf kalıyor sizin 4.50 kayığınız 150kg / 160kg ise idare eder benim önerim tabiki bütçenize bağlı 25 lik bir makine daha doğru bir seçim olur neden. Hava patladığı zaman 10 luk makineyle sıkıntı yaşayabilirsiniz hele akınkıntıyla birlikte ilerliyorsanız kayığın arkasında yükselen dalgayla ilerler, arkasında sönen dalgayla olduğunuz yerde sayarsınız. 25 lik bir makineyle bunları yaşamazsınız. Makine konusuna gelince her ikiside japon honda tabiki daha sessiz yamaha dan pahalı 10 luk honda alacağınıza az bir farkla 15 lik yamaha alınıbilir belki çok temiz 2. el 20 lik yamaha. Sinan Kantaş
öncelikle selamlar.9.9 4.50 tekneye düşük gelir kanaaitndeyim sinan abinin dediği gibi hava patlayınca sıkıntı yaşarsınız.tercihleriniz honda dan yana olsun ama 20bg veya 25 bg mercury düşünebilirsiniz hem piyasası servisi güzel hemde fiyatı uygun alıcağınız 9.9 bi honda parasına 20bg mercury alabilirsiniz