iArkadaşlar öncelikle Merhaba; Forma yeni üye oldum. Allah ömür verirse bundan sonrada buralarda olacağım Başlıkta belirttiğim motar ve tekneyi alıyorum ilk kez bir tekne alacağım. Görüşlerinizi olumlu olumsuz bekliyorum. Şİmdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Honda iyidir, ha daha iyisi var mıdır, elbette vardır, ama almaya değecek kadar iyidir. Fakat bu honda bana biraz büyük gibi geldi. Sanırım 20 beygir. Teknede 4.60 fiber. Bununla çok güzel gezilir sanıyorum, ama balık tutmak biraz sıkıntılı olabilir. Zira tekne rölantide bile çok hızlı gidebilir, canlı yem gezdirmek, uzun olta vs. imkansız olabilir. O boydaki tekneler için, 9.9 iyi bir motor, balık işinde genelde daha iyi netice veriyor. Hatta o da büyük geliyor, bazen kenarlardan kova sarkıtmak vs. gibi mürteci çözümlere başvuruyoruz.
Bana kalırsa ikisini de alırdım. git, gel vs. için büyük olan, yem gezdirmek için küçük olan. Elbette bu bütçe vs. gibi bir sürü ciddi durumları düşünmeyi de gerektiriyor tabi.
Özer , Güle güle kullan yeni takımını. Umarım iyi avlara ve anılara vesile olur. Denizi ,ekipmanını ve bu ekipmanının yeteneklerini iyi öğren ve asla tedbirsiz davranma.