Hoş geldin aramıza bebek kardes)))), evet aramıza geçen çarşamba yeni bir balıkçı geldi....Dünyaya göz kırparken -Baba Balığa ne zaman gideceğiz? diye sormuş))))))))))) , elbette meraklanıyorsunuz, Bebek yaban-cı nikli kardeşimizin)))))..... Abim, kanala ben duyurdum, bebeğin resimlerini artık sen yüklersin.... Derneğimize artık bir tepsi baklava bekliyoruz))))))... İstersen organizasyona sende katıl, hem baklavayı oraya getirirsin.....))))))))) Bebişe sağlık ve sıhhat sizlerede mutluluklar dilerim. Hafta sonu yaklaşık 25 kişi İslahiye-Tahtaköprüde olacağız.........
Harika bir haber.. Allah analı babalı büyütsün,Uzun ömürlü, Vatanına milletine hayırlı bir avlat olur inşallah.
Bir yeğen sahibi daha olduk desenize. Harika haber. Ben de diyordum nerelerde bizim rapalacımız. Allah analı bablı büyütsün, hayırlı günlerini görmeyi nasip etsin inşallah. Çiçeği burnunda annemize de sevgiler ve geçmiş olsun dileklerimle.
Bende merak edip duruyordum Sennur, megersem baba olmus da o yüzden gözükmüyormus)))))), Allahtan dilegim, Bekarlara hayirli bir evlilik, evli olup da cocuk hayal edenlere hayirli bir evlat nasip etsin.
Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah Ailenize neş'e,bereket getirsin.Allah analı&babalı büyütsün.Bahtı açık olsun.
tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. ewet geçtiğimiz çarşamba dünyaya geldi bebeğimiz. ilk oğlum mustafa kemal uykusu geldiğinde baba bana sahte balık al diye ağlıyor umarım yeni bebeğimiz Ata'da onun izinden gider. tekrar mesaj yazan yazmayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. en kısa zamanda fotoları eklerim.