Aslında yeni başlık açmayacaktım ama dayanamadım sonunda Ben ahmet istanbulda oturyorum karabüklüyüm ve arkadaşlarım hep balık ahmet derler.E tabi balık merakımdan dolayı.Bilgilerimizi geliştirebilmek ve avlak bulabilmek maksadı ile bütün siteleri dolaştıktan sonra balık avcılığının deniz ayağı ile ilgi ve pek tabii trofeleri ile ilgili bilgisine başvurmaya değer birkaç kişiden birini (Sn.Vedat Abayoğlu) sitenizde buldum ve hemen üye oldum.Ancak o da hayattan bezmiş,küsmüş herşeyi terk etmekten bahseder olmuş bir havada, desteğe ihtiyacı var büyüğümüzün. Bu durum benim çok canımı sıktı bende bu yüzden hoş bulmadım dedim.Yoksa tanıştıkça iyi arkadaşlıklar kurabileceğim nezih insanların katıldığı bir platform burası, bence.Şimdilik bu kadar umarım güzel paylaşımlar yaşarız, Herkese saygılarımı sunarım.
Gene de hos geldiniz. Zamanla, hos buldugunuzu da anlıyacaksınız. Keyifli paylasımlar dilerim. Tevfik.
Ahmet merhaba "avlak bulabilmek maksadı ile bütün siteleri dolaştıktan sonra balık avcılığının deniz ayağı ile ilgi ve pek tabii trofeleri ile ilgili bilgisine başvurmaya değer birkaç kişiden birini " Mera bilgisi lazımsa vereyim hemen hiç uğraşma.Hangi bölgede avlanıyorsun ? Ona göre tam koordinat vereyim. Ha onun haricinde bizler bir altın madeni işletmiyoruz bilgimizde bildiklerimiz ile sınırlı malesef. Oltasını eline alan herkes meraya varınca buluverir aradığını.. Ha bu arada : Bana Hoşbulmadım diyene de hoşgeldin demem...
"Beri gel a yarim beri gel ben adam yemem ellerin yarine de benimsin demem" Ahmet, sana ne diyelim gurban? Hele bir ipucu ver, kurtulak bu sıkıntıdan.
ahmet abi yanlış anlaşıldı gibi sanki gerçi oda yanlış anlaşılcak bişe söylemiş o da var... vedat ustanın sıkıntısından dolayı böyle bi ifade kullanmış anladığım kadarıyla
Evet, avlak bulma için site gezme olayı hoş olmamış ama Vedat abimizin sıkıntısına dikkat çekmek istediği için hoşbulmadım dediği düşünülürse,bu hoşbulmadım olayı çokta abartılmamalı bence.Neticede kötü bir amaç taşıdığını zannetmiyorum, ve bizim doğaseverler ve amatör balıkçılar olarak hoşgörülü olmamız gerektiği düşünülürse,herşeye rağmen Hoşgeldin....
Hoşuna gitti he mi? O halde bir daha. Furkancan. Bence sıkıntı Vedat abimizin değil, bizim Furkancan (bak bir daha demiş oldum ) Ahmet abimiz ipucu verse de biz de kurtulsak.
Tahmin ettim Nuri abicim,işin gerçeği bende bu konuyu çok merak ediyorum,en azından özelden mesaj atıp biri konuyu açıklarsa sevineceğim...
tşk tarcan ben bıraz daha agır yazmıstın sonradan degıştırdım polemık olmasın dıye sonuna kadar haklısın tebrıkler