busabah ilk sahur ve ramazan in birinci gunu butun islam alemine hayirli olmasini ve dunyaya baris getirmesini diler sitedeki herkesin ramazanin tebrik ederim eger cikarsa sarayburnunda sahura kadar lufere kalmanin da zevki baska olur benden soylemesi
Ramazan ayının herkes için bereketli ve hayırlı olmasını dilerim. Niyetlenecekler için ise şimdiden Allah kabul etsin diyorum.
Gönüllerin ve onbir ayın sultanı Şehri Ramazan Hoşgeldin. Mübarek Ramazan Ay'ının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara, huzura ve barışa vesile olmasını temenni eder, bu aydaki manevi havanın evimizden ve kalbimizden hiç eksilmemesini dilerim...
Tüm İslam alemine bu Ramazan ayı hayırlara vesile olur ve yapılan tüm ibadetler kabul görür. Allah tüm İslam alemine bir daha ki Ramazan ayına kadar sağlık, sıhat, afiyet versin, Dert verip derman aratmasın. Oruç ( Ramazan ) ayınız Mübarek olsun.
ALLAH'ımıza şükürler olsun bir ramazan ayında yine burdayız. 11 ayın sultanı diye boşa dememişler bu aya insanın en huzurlu ve mutlu oldugu sevgi ve dostlukların güçlendiği mübarek bir ay. İlk sahurumuza şimdi başlıyoruz inşallah son gecesine kadar devam edecegiz Yüce Rabbimiz şimdiden yapacagınız ibadetleri kabul eylesin..
11ayın sultanının bereketi üzerimize olsun . Oruçlu arkadaşlarımızın oruç nedeni ile biraz asabileşmeliri olabilir bu yüzden herkezin daha sabırlı ve anlayışlı olmasını dilerim.
"Müslüman erkekler ve müslüman kadınlar, mümin erkekler ve mümin kadınlar, taata devam eden erkekler ve taata devam eden kadınlar, doğru erkekler ve doğru kadınlar, sabreden erkekler ve sabreden kadınlar, mütevazi erkekler ve mütevazi kadınlar, sadaka veren erkekler ve sadaka veren kadınlar, oruç tutan erkekler ve oruç tutan kadınlar, ırzlarını koruyan erkekler ve (ırzlarını) koruyan kadınlar, Allah'ı çok zikreden erkekler ve zikreden kadınlar var ya; işte Allah, bunlar için bir mağfiret ve büyük bir mükâfat hazırlamıştır. "Ahzab( 33) 35 Tüm balıkavi.net ailesinin ve tüm İslam aleminin Ramazan'i mübarek olsun.
Hayırlı olsun ve tekrarına kavuşmayıda nasip eylesin rabbimiz bütün sevdiklerimizle.. Yalnızca midemizle değil bütün bedenimizle ve ruhumuzla tutacağımız oruçların olduğu bir ramazan olsun inşallah..
Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz. Bakara 184 (Medenî 87) Sayılı günlerde olmak üzere (oruç size farz kılındı). Sizden her kim hasta yahut yolcu olursa (tutamadığı günler kadar) diğer günlerde kaza eder. (İhtiyarlık veya şifa umudu kalmamış hastalık gibi devamlı mazereti olup da) oruç tutmaya güçleri yetmeyenlere bir fakir doyumu kadar fidye gerekir. Bununla beraber kim gönüllü olarak hayır yaparsa, bu kendisi için daha iyidir. Eğer bilirseniz (güçlüğüne rağmen) oruç tutmanız sizin için daha hayırlıdır. Bakara 185 (Medenî 87) Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, doğrunun ve doğruyu eğriden ayırmanın açık delilleri olarak Kur'an'ın indirildiği aydır. Öyle ise sizden ramazan ayını idrak edenler onda oruç tutsun. Kim o anda hasta veya yolcu olursa (tutamadığı günler sayısınca) başka günlerde kaza etsin. Allah sizin için kolaylık ister, zorluk istemez. Bütün bunlar, sayıyı tamamlamanız ve size doğru yolu göstermesine karşılık, Allah'ı tazim etmeniz, şükretmeniz içindir. * SİTEDEKİ TÜM DOSTLARIN RAMAZAN AYINI TEBRİK EDERİM
Tüm Müslüman aleminin mübarek Ramazanını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.Yüce Rabbim Şu İşsiz günlerde sıkıntı çeken kardeşlerimize Ramazanın Yüzü Suyu Hürmetine kimseye muhtaç etmemesini niyaz ederim.sağLık Probleminden dolayı tutmak isteyipte Tutamayan kardeşlerimizide huzuruna çıktığı zaman tutmuş kadar sevablandırır inşallah.. ALLAH Şimdiden Yapmış Olduğunuz ve yapacağınız İBADETLERİ kabul eylesin ...
Ne güzel paylaşımlar yazmışsınız. Hepinizden Allah razı olsun, tuttuğumuz oruçların Reyyan kapısından geçmemize vesile olmasını dilerim.
hepinizin sevdiklerinizle kazasız belasız ve ağıztadıyla bir ramazan geçirmesini cenabı allahdan dilerim
Tüm müslüman aleminin ramazan ayını kutlar, bu mubarek ayda herkese sağlık, sıhhat, neşeli, dargınlıktan uzak, sevgi dolu, bol kazançlı, avları bereketli günler dilerim. Selamlar, Süheyl Başak
Herkeze hayırlı ramazanlar oruç dada zaman geçmiyor anca internet ve film izliyorum sabahtan beri 3 film izledim
Herkasin mübarek ramazanı kutlu olsun. Gerçekten bu ayda benimiçime bir huzur doğuyor. Emre kardeşiminde söylediği gibi oruç geçmek bilmiyor sabahtan beri kaç tanemüzik dinledim sayısını ben bile bilmiyorum ama uyku en iyi çözüm oruçta
selam tüm arkadaşlara hayırlı ramazanlar diliyorum bu aralar sıkıntı çok foruma da fazla giremiyorum herkese rastgele