Gectigimiz gunlerde kanalları dolasırken POSSION PE diye bir kanal buldum HOTBIRD uydusundan. Bayagı takıldım ve kısa surede de hastalık boyutunda alıskanlık yaptı.Balıkcılıkla ilgili dunyanın onde gelen firmalarının olusturdugu takımları ile yaptıkları sportif balıkcılık. Inanın sanki o balıkları ben tutmus kadar tatmin oluyorum. Aman allahım o ne balıklar. 40 - 50 kiloluk balıklar ve verilen o muazzam mucadele. Tabii ki o avda kullandıkları malzeme ve donanımlarınında tanıtımını izlemek, konu ilgili bilgi sahibi olmak ayrı bir zevk. Bu konuda insanın ufku genisliyor ve bir bakıyorsunuz, malzeme ve donanım hedefleriniz 3 - 4 kat yukselmis. Gerci ıtalayan kanalı,italyanca ama bir muddet sonra konuya adapte olabiliyorsunuz. Balık avcılıgı hastalarına kesinlikle tavsiye ederim; bir kere izleyin diye. Tevfik.
kanal adı: passione pesca uydu: hotbird frekans: 11662 mhz dikey / vertical SR -symbol rate: 27500 fec: 3/4 ben buradan kesintisiz izliyorum.
Arkadaslarımın verdigi frekansları ayarlayamazsan, uydu alıcına otomatik yeni kanal araması yaptırırsan frekansları degisen ve uyduya ilave olan yeni kanalları bulmus ve eklemis olursun. Hepinize iyi seyirler dilerim. Tevfik.