Yeni almış oldugumuz Humminbird 561 Balık Bulucu hakkında bilgi sahibi olan abilerim ve kardeşlerimden yardımlarını bekliyorum . Ürünümüzü yeni aldık ve halen elimize ulaşmadı muhtemelen sabah elimde olacak çok detaylı araştırma yaptım kısmet Humminbird 561 de karar verdim iyi veya kötü bilgi sahibi olan herkezin yorumlarını tavsiyelerini bekliyorum şimdiden çok ama çok ***ler reeling
Görüntüsünün siyah beyaz olması dışında hiç bir sorunu yok abim güle güle kullan adanadasın sanırım yumurtalık karataş iskenderun için seni ziyadesi ile idare eder malum çanakkale kadar derinliğimiz yok bunun yanı sıra android işletim sistemli üzerinde dahili gps3 bulunan bir tablet yada telefon al navigon europayı da yükle bulamazsan yardımcı olurum gittiği balık yapan yerleri işaretle işlem tamamdır aynasını tekne altına yerleştirme için profesyonel birinden destek al derim şimdiden hayırlı ugurlu olsun Ürün Hakkında Amatör balıkçılar için amacına uygun bir Balık Bulucu. 240 metrelik derinlik kapasitesiyle oldukça tatminkar bir performans sunar. Teknik Özellikler Derinlik Kapasitesi : 240 m Sonar Standart : DualBeam PLUS™ Sonar Frekansı : 200 / 83 kHz Sonar Kapsamı : 20° & 60° @ -10db Ekran Ebadı : 12,7 cm / 5’’ Ekran Piksel Matriksi : 320V x 320H Ekran Tipi : 12 Kademe Siyah Beyaz FSTN LCD Güç Çıkışı : 300 Watt (RMS)- 2400 Watt (PtP) Hedef Ayırma : 6,4 cm Çekilen Akım : 200mA Çalışma Voltaj Aralığı : 10-20V DC Montaj : Tak-Çıkart, tiltli ve döner braketli Ünite ebatları (En x Boy x Derinlik) : 17.1 x 17.8 x10.2 cm Kullanıcı Özellikleri : • Türkçe Menü • Switchfire Sonar • Güncellenebilir Yazılım • Bölünmüş Ekranda Yakınlaştırma • Büyük Rakamlı Görüntüleme Seçeneği • Kişiye Özel Görüntüleme Seçenekleri • Seçilebilir Ekran Tonları Standart Donanım • Gönderici : XNT 9 20 T - (2624550) (Kıç aynaya montaj) • Montaj Ayağı : MS M - (2624547) • Güç Kablosu : PC10 - (2624517)
***ler abicim evet adanalıyım tuzla tarafında avlanıyorum genelde seyhan ırmagının denize giriş yaptıgı bölgede ürünümüz gelsin evet anlayan kişiler tarafından taktıracaz