Değerli forum üyeleri,öncelikle herkese selamlar. Aslında ilk başta pek konu açılmaya değer bi konu mu tartışılır.Fakat içim içimi yiyor paylaşmazsam da çıldıracağım 05.06.2014 perşembe günü gece 00:00 da işten çıkıp Akyaka'da at-çek yapmaya karar vermiştim.Cuma günü tatilimdi ve dinlenebilecektim.İş yerinden ayrılmam,üzerimi değiştirip yola çıkmam derken saat 00:30 olmuştu bile.Birde ne göreyim idk Arabanın arka tekerinin havası az.Benzinliğe git,hava bas.OOF OFFFF Havayı bastım fakat yine salıyor.Bide stepne takmaya uğraş.Acaba diyorum bu bi işaret mi? Gitmesem mi? Yok yok en iyisi gitmek. Velhasılıkelam sağ salim Akyaka'ya vardım.Saat de 01:30 civarı idi.Ya Allah dedim başladım atıp çekmeye.Saat 03:00 gidi önümden bi tane Baraccuda'nın geçtiğini farkettim.Önüne atıp çeksem de olmadı.Neyse en azından balığın geldiğini ve civarlarda olduğunu biliyordum,daha bi hevesle atıp çekmeye devam ettim.03:15 gibi 2 kişi daha ve onlardan sonra da 1 kişi daha geldi.Artık ümitlerim azalmaya başamıştı.Hava alaca karanlık sahtenin nereye düştüğünü hayal meyal görmeye başlamıştım.Birkaç renk sahte denedim.En sonunda marka ve modelini hatırlamadığım 8-10 tl'lik bi sahte aklıma geldi.Rengi az da olsa kefali andırıyordu.Taktım o sahteyi başladım yine atıp çekmeye.1-2-3 derken sahte düştükten ve sarmaya başladıktan hemen sonra suyun üzerinde bi çalkantı oldu hooked ve işte mücadele başlamııştı reeling Oltanın ucunda harika bi ağırlık.Ben çekiyorum o gidiyor derken kaçırmaktan da korkmuyor değilim.Yaklaştığında çok iri bi Baraccuda olduğunu gördüm.Geçen sene 69 cm. bi tane yakalamıştım ama bu ondan çok daha büyüktü.Kimse balığı çektiğimin farkında değildi.Bi yardım edermisiniz dedim.Kepçe şurada size zahmet balığı bi alır mısınız? Amca balığı gürdü ve bu çok büyük alamam ben bunu dedi.Genç bi arkadaş vardı sağolsun o geldi.Balık yorulmuş karnı suyun üstüne gelmiş öylece bekliyordu.Arkadaş da bir eliyle misinayı tutup diğer eliylede kepçeye yanlamasına sokmaya çalışmasıyla balığın kafa atarak yavaşca uzaklaştığını,fakat misinayı çekmediğini görünce tüh dedim gitti.Ben misina koptu sanmıştım fakat misinanın ucunda klipsli fırdöndünün olduğunu ve klipsinin de kapalı olduğunu görünce rapalanın halkasının kırıldığını anladım.Balık tahminim 90 cm-1 metre arası idi.Güneş doğana kadar daha bi umutla devam ettikten sonra maalesef boş döndüm.Ha bu arada bi kişi de yaklaşık 40-50 cm arası bi Kofana aldı.Neyse sağlık olsun. Okuyanlardan kafalarını şişirdiğim için özür dilerim.Umarım bi daha ki açtığım konuda fotoğraf da paylaşabilirim. Herkese bol avlı,bol balıklı günler dilerim.Cümleten RASTGELE...
Canın sağolsun kardeşim,o heyecanı yaşamış olman bile güzel, yakaladıktan sonra geri bıraktığını farzet.Daha irilerini yakalayıp, paylaşacağına inanıyorum,rastgelsin..
Yusuf arkadaşım daha ne istiyorsun, öyle bir balıkla kavgaya tutuşabilmişsin ne güzel. Kaçırman kötü tabii ama hiç gelmese daha mı iyi olacaktı
Teşekkür ederim.Sizlere daha irisi denk gelir inşaallah. O heyecan zaten ömre bedel abi teşekkür ederim.Daha irileri kaçmamak üzere size rastgelsin. Valla gitti de en azından sahte ağzında gitmeseydi daha iyi olacaktı.Sahte para değil 8-10 tl lik bişey ama ya balık yaşayamazsa diye üzüldüm Umarım sahteyi atar da yaşamına devam eder ve benim oltamın ucunda can verir