Evet arkadaşar bugün balık tutmak amacıyla oltamı alıp takımlarımla kuleli askeri lisesinin önüne gittim su biraz bulanıktı bu yüzden kıyıdan çinekop yapıcağını düşündüm ama hayal kırıklığına uğradı avım saat 12:00da başladı saat 14:00 a kadar yemli çenkop denedim ama vuruş bile alamadım.Bu yüzden çapariye döndüm 1 2 saat çapari ile takıldım ondanda sonuç alamdım bu yüzden biraz sinirliydim her yöntemi deniyodum sırada aklımda silikon balık geldi 125 gram armut kurşunla rapala gibi atçek yaparak biraz denedim ama bundan da sonuç alamadım tek tesellim havanın sıcak olmasıydı. yer:kuleli saat:12.00-17.00
Emincan kardeşim, Evet arkadaşlar diye olaya girmeseydin bir sürü mesaj alırdın emin ol Bir daha baştan al istersen. Sevgiler..
Emincam kardeşim bu işler böyledir bazen sadece hava alarak dönersin ama yılmazsın devam edersin. İnanıyorum ki bu inancınla çok gzel avlara imza atacaksın. Tek tavsiyem olacak bu işi büyük bit hırs ile değil alçakgönüllülükle ve sakince yapman. Deniz vermyecek olduktan sonra hiçbir şey vermez.
MERHABA...MORAL BOZMAYA GEREK YOK...BEN FİKRİM OLARAK HÜZÜNLÜ DEĞİL,MUTLU KULELİ SONUCU OLARAK DEĞERLENDİRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM...NEDEN DERSENİZ,HAYATTA POZİTİF DÜŞÜN POZİTİF OLSUN,DERLER...POZİZİTİF DÜŞÜNÜRSENİZ HER ZAMAN 1-0 ÖNDE BAŞLARSINIZ...ŞANSINIZ AÇIK, TROFELERİNİZ BOL OLSUN...
Kırgından sonra balık olmaması gayet normal. Balığı boğazda değil, boğazın marmaraya açılan kısımlarında aramak gerek. Karaköy-Üsküdar-Haliç gibi...
Sade resimden iyidir rapor olarak bende birgün vesikalık koycam :laughing: Bu arada hiç üzülme emircan bak ben birton para harcadım ama tık yok bu iş sabır işi rast gele diye boşuna denmiyor bir gün sana da rast gelir eminim...